Jag är en boknörd, så det så!

Ut på kvällsrundan med kidsen (eller dogsen beroende på hur man vill se det) och sen innan läggdags plöja igenom några sidor på en av alla böcker jag fått i julklapp. Ja ni ser nedan, det är en del.. Och då är inte ens alla med på bild vill jag tillägga. Kanske något ni inte visste om mig? Men jag är faktiskt lite av en nörd när det kommer till böcker. Det kanske man inte tror, men så är det! Jag älskar det, och kan lätt köra en bok i veckan om jag bara har tiden med mig. Blev ni förvånade nu? Jamen jag har ju sagt till er att det som skrivs här inne på bloggen bara är sisådär 20% av mitt liv. Allt det där andra får ni helt enkelt gissa er till.. 😉 Hur kul hade det varit om ni visste allt? Inte särskilt om ni frågar mig.

Annars idag har dagen rullat på. Hängt på shoppingcentret Emporia bland annat. Inköp av vad som behövs på nyårsfesten på Tisdag som kommer hållas här hemma osv. Men nu är det dags för sängen, för i morgon är det slut på helg och dags för jobb. Och vi hörs väll i morgon? Natti natti.

20131229-233849.jpg

20131229-233856.jpg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.