Grattis min älskade man <3

God morgon på er! Idag var jag uppe med tuppen. Varför? Jo jag hade bestämt med svärmor att vi skulle sjunga för prinsen idag som fyller år. På självaste nyårsafton hade min älskling turen att födas på, så givetvis blev det paket och en mysig morgonstund innan jag var tvungen att springa iväg till jobbet. Yes, jag jobbar faktiskt idag. Lite surt eftersom jag missar allt ståhej med kalas och sådär hemma. Får nöja mig med kvällens festligheter som kommer bestå av trerätters hemma hos oss. Kommer bli fantastiskt kul, om inte lite stressigt för min del.. 😉 Vi får därför se hur mycket jag hinner med er och bloggen idag. Om inte annat bjuds det på en bildbomb i morgon. Önskar er alla ett gott nytt år! Och ett stort grattis till bubbis! Love u!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.