Ny Tävling! Vinn Happy Beads armband från exklusiva webbshoppen Sir James!

Då var det dags för ytterligare en tävling! Javisst är jag himla snäll? 🙂 I samarbete med den nystartade webbshoppen Sir James har jag fått äran att tillsammans med dom anordna en liten tävling till er här på min blogg! Dom är en exklusiv webbutik med fokus på accessoarer för män som värderar kvalité. Som dom själva beskriver sig: ”Vi vill erbjuda våra kunder ett exklusivt och inspirerande utbud från stilsäkra och tidlösa varumärken. Det där lilla extra som tar en outfit från godkänd till lysande.” Låter ju helt perfekt, inte sant? Men vad är det då ni ska vara med och tävla om? Jo det ska jag berätta för er.

I samarbete med Sir James lottar jag ut dessa snygga armband ifrån Happy Beads! Enkla men snygga armband som man kan använda till precis allt. Både för killar och tjejer. Från vardagen till dom lite mer festligare tillfällena. Jag älskar dom! Jag kombinerar dom gärna tillsammans med andra smycken som ni kan se på bild nedan. Mina favoriter är helt klart dom gula! Vill du också äga ett par av dessa behöver du endast följa instruktionerna du ser nedan. Tävlingen avslutas om en vecka eller så. Vi bestämmer inget speciellt datum tycker jag. Lycka till!

Tävlingsregler
1. Gilla Sir James officiella Facebooksida! och Instagram!
2. Dela www.sirjames.se på dina sociala medier såsom FB, Twitter & Instagram.
4. Lämna en bra motivering om varför just du ska vinna i kommentarsfältet nedan.

20140430-164917.jpg

20140430-164922.jpg

4 kommentarer

4 kommentarer till Ny Tävling! Vinn Happy Beads armband från exklusiva webbshoppen Sir James!

 1. Madelene Abrahamsson skriver:

  Hej!

  Gillar och delar på facebook: https://www.facebook.com/Madelene35

  Håller tummarna att just jag får vinna det fina armbandet. Då ska min underbara mamma få det av mig som nyligen vårdat mig i sitt hem då jag var sängliggande i mycket svår cancer. Hon är den bästa mamma man kan ha. Hoppas hoppas!!!

  Kram Madelene

 2. Birgitta Abrahamsson skriver:

  Hejsan!

  Gillat och delat på FB med namn: https://www.facebook.com/birgitta.abrahamsson.9

  Vinner jag det snygga armbandet så ska min älskade dotter få det av mig. Hon har haft svår cancer och jag är så otroligt glad att hon överlevt den hemska sjukdomen. Hon är en kämpe och så värd armbandet. Håller tummar och tår att just jag armbandet får!
  Kram Birgitta

 3. Carco skriver:

  när avslutas tävlingen?

 4. Carco skriver:

  Jag vill vinna eftersom att de där armbanden är sjukt snygga och kommer att super nu till sommaren! Vill verkligen vinna, btw gillar bloggen din 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *