Blickar bakåt i stället för framåt.

Och så var man tillbaka i vardagen igen. Med jobb, en lägenhet som borde storstädas, IKEA kassar med ren tvätt som borde vikas samt resväskor som borde packas upp. Men hur mycket av det orkar man egentligen ta tag i? Ja den senaste tiden har man fram och tillbaka kastats in och ut ur den där semesterbubblan, vilket gjort att resultatet av det blivit att resterande ting hamnat på efterkälken en aning. Efter en intensiv period med mycket inplanerat i stort sett varje vecka och helg känner man nu av en ekande tomhet. Typ, jaha? Vad händer nu? Vad har man nu att se fram emot? Jag får väl köra lite bakvänt nu framöver. Blicka bakåt på det roliga tills plånboken tillåter att ha det lite skoj igen. Här kommer därför lite bilder på Fredagens konsert här i Malmö med magiska Carola. Superfotografen är ingen mindre än sambon. Ja jag snodde lite bilder. Och visst hade vi bra platser?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.