Inga fler dåliga ursäkter.

Ännu en jobbdag har passerat. Avslutar kvällen i soffan med dogsen och älskling framför tvn. I morgon är det Fredag och det vankas helg. Den bjuder på lite av varje. Såsom tvättstugan i morgon kväll och mello fest på Lördag för att nämna något. Kontraster är härligt, tycker ni inte?

Jag har dessutom bokat in körlektioner på körskolan. Ja nu jävlar har jag bestämt mig för att det inte längre finns några fler dåliga ursäkter. Nu ska jag ta tag i skiten och i mig själv. För jag vill ju! Jag vill inte sätta upp något direkt mål, men det hade ju dock varit sjukt kul att ha körkort till sommarens semester. Tror ni jag klarar det på strax över tre månader? Nästa vecka är det alltså dags. Kanske mest bara en liten uppmaning till alla er där ute att stanna inomhus på Måndag eftermiddag…

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.