#rockasockorna – ja men självklart!

Idag kör vi sista racet på jobb, firar att det är Fredag och gör samtidigt en god gärning genom att tillsammans #rockasockorna för att uppmärksamma alla fantastiska människor med down syndrom. En jätte bra grej tycker jag. Kanske inte bara för down syndrom utan även för olikheter och tolerans? Ikväll blir det filmkväll och jag hade tänkt frossa rejält i onyttigheter. Ja visst, jag anser nämligen att jag är sjukt värd det! Har sedan gårdagens arga inlägg lugnat ner mig lite när det gäller min körning. Jag har förstått att dragläget tar tid och får väl helt enkelt släppa mina höga krav och kämpa vidare. Önskar er en härlig Fredag! Och glöm inte… #rockasockorna!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *