Dragläget kan dra åt helvete!

Vardagen flyter på. Jobbveckan är snart slut och jag längtar i vanlig ordning ihjäl mig efter helgen. Våren smyger sakta men säkert fram, dock alldeles för långsamt om ni frågar mig. Semesterplaneringen är i full gång och det ser ut att bli en husbilssemester även detta år. Skoj! Återkommer med mer om detta längre fram.. 😉

Gjorde min andra gång på körskolan idag. Är mitt uppe i allt vad vägskyltar, högerregeln och koppling betyder med andra ord. Och just nu känns det mest bara hopplöst. Lite ”vad har jag egentligen gett mig in på känsla” slog mig på vägen hem. Lite som att passagerarsätet trots allt kanske ändå passar mig bäst. För jag förstår verkligen inte hur något så enkelt samtidigt också kan vara så jävla svårt? Som min körlärare sa så har jag alldeles för höga krav på mig själv vilket bara ställer till det ännu mer. Och ja det må jag ha när något så simpelt som ett jävla dragläge inte går in i skallen på mig. Är medveten om att jag har en lång väg kvar, men i och med att jag satt upp ett mål blir jag först och främst stressad av det och sen också förbannad över att jag blir just stressad.

Nej idag var ingen bra dag. Jag gick nästan hem med gråten i halsen av ren frustration och tanken om att jag är alldeles för dum för att kunna ta körkort. Jag kan bokstavligen inte begripa hur jag ska kunna ta in allt det här, och dessutom lära mig allt utantill?! Nej vet ni vad. Dragläget kan fan dra åt helvete!

Fendi demonstrerar precis hur jag känner mig just nu.

1 kommentar

1 kommentar till Dragläget kan dra åt helvete!

  1. Mia skriver:

    Åh Robin, jag skrattar så åt ditt inlägg för jag känner så väl igen mig. Jag ska också äntligen ta mitt körkort nu och om det är till någon tröst undrar jag också om jag är lite för ”dum” för hela den här grejen. Det är alldeles för mycket att tänka på och ta in. Jag hoppas iaf vi båda lyckas tillslut 😀 hoppas iaf du mår bra och lever livet där nere i skåneland 🙂 kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *