Imagine how quickly the mood can be changed!

Från en glad Sandra till ett vrak! Började dagen med att busa med Jason och leka med han, städa och fixa iordning på våran hylla ute i köket. Sedan somnade jag Jason för han började bli grinig, har ju vart vaken sedan 7 imorse.

Men ackdå han vaknade så jag satte han i babysittern så lekte han där i, men sen kom bara en vrååååålskrik! Tog upp han och försökte med allt! Men inget hjälpte, han bara skrek och skrek (vilket han ALDRIG brukar göra) chockad blev jag och lite smått rädd att han hade ont någonstans, men nu är han lugn och somnar nästan i sin babysitter igen.

Tänk att man kan bli ett vrak efter något sådant! Hatar att se han sådan, och höra för de skär ju in i huvudet på en själv också! Och att se han skrika så mycket är så hemskt! Ont i mammahjärtat gör de verkligen när man gör allt för att få han att sluta men att de inte funkar.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *