Saandriiie – Inte bara en mamma blogg!

Byter blogg

Nu byter jag tillbaka till min gamla blogg, tycker upplägget på denna portal är tråkig!

Tråkig design och allting är kasst =) trivdes bättre med blogg.se

Godmorgon

Har inte haft tid och ork till att blogga de senaste dagarna! Har gjort mycket annat. I lördags var jag på tjejmiddag hemma hos min syster, alla hade klätt ut sig inför halloween haha men inte jag, sa att jag var ”sandriiie” bra va? Haha. Och igår var vi på bvc så Jason fick sina andra sprutor, usch vad jag avskyr dom! Att sitta och höra hur ens barn får ont och blir ledsen det värsta som finns! Han vaknade inatt vid ca 4 med lite feber och var hängig och somnade om nu (6.33) så ska också försöka sova en stund, får ju passa på!:-)

image

image

Mysshoppen.se

Detta fick jag hem utav http://mysshoppen.se/ , en liten rosa fin leksak 😉 Den är lätt att ta med, kan ju inte påstå att den tar stor plats i väskan! den är liten och söt och den är dessutom ROSA! Du finner den HÄR på mysshoppens hemsida 🙂

Jag tycker den är jätte söt och lätt för alla att ha hemma eller ta med om man ska någonstans, man kan använda den ensam och med sin partner, roligt va? ett sätt att peppra igång sexlivet om man tycker att man har ett tråkigt sådant! Produkten är len som silke! 🙂 Ni finner även massa andra produkter hos Mysshoppen, tex sexleksaker underkläder och andra mysiga saker du kan krydda din vardag med 🙂 så kika in hos dom och ta en titt eller två och shoppa loss! Kanske kan passa på att köpa lite julklappar till dig själv eller till någon annan :)! Finns även MASSA HALLOWEENKLÄDER! det är ju alltid bra såhär dags!

Vinnaren är ..

kontakta mig på [email protected] 🙂 så löser vi vinsten där! 🙂

Lekdag

Precis när jag hade fått Jason till att sova en stund för att jag var helt utmattad, jag hann lägga huvudet på kudden och krama om Xzeena, ja då ringer det på dörren. Jag svarar och hör ”Nääämen Heeeeej!!!” japp då kom min syster och kusin! Jippi 🙂 haha!

Blev då inget sovande för min del! Fick ju ha dom här tills nu ifrån kl 11 haha sedan kom mamma också och hade köpt saker till Jason 🙂 himla sött! Och nu somnade Jason igen efter allt bus han har vart med om med min syster och kusin haha helt slut pojken! Och snart ska vi åka ner till veterinären med Xzeena och få hennes klor klippta ordentligt!

Storm och mys

Hej! Igår kväll skulle en jätte storm dra in men ikke sa nikke här blåste det inte så mycket, och vi hade förberet inför strömavbrott men det fick vi inte det heller, GRYMT besviken! haha sånt är ju lite spännande! men tji fick vi! 😉 Hade även himla mycket att göra igår så hann inte dra en vinnare i tävlingen, så ni får under dagen på er att anmäla er så drar jag en vinnare ikväll! 🙂 bra va? ^^, borde vara okej, de va ju faktiskt kaos igår med stormen hahah!