Städ och sen BVC

Går och små städar och kollar på Foki och Jwoww, dom är ju ganska awsome! Sedan ska jag fixa mig och Jason och vänta på att Joakim kommer hem så ska vi gå bort till BVC med Jason och kolla hur han har gått upp och växt m.m samt ha matprat, ska bli skoj!

Ska bli skönt att kunna ge han lite annat en mjölk, och det ska bli skönt att snart sluta amma! 4 månader har jag ammat de trodde jag inte att jag skulle göra, men se där va fel man kan ha. Jag sa innan Jason kom att jag inte ville amma och att han skulle få ersättning istället. Men gud va jag inte ångrar att jag ammar/de han istället för ersättning. Men nu är de påtiden att han lär sig flaskan odänkligt! Så träna träna träna!!

Har även vart skönt att jag har ammat, och sluppit alkoholen längre än ett år!! Tänk jag har inte druckit en droppe alkohol på ett år!! Helt underbart. Fattar inte hur vissa kan ha så JÄKLA brottom med att gå ut och festa, jag klarade nästan inte av att lämna Jason när jag skulle hem till mamma och hämta en bil haha eller när jag skulle vara borta några timmar för att fira en kompis en stund 🙂 Så alla mammor, ha inte så brottom! umgås med era barn/bebisar istället för att festa och hålla på :)!!

Yäyä, nu får jag göra mig iordning för mamma kommer och ser till Jason så jag kan springa ut med Xzeena en stund! 🙂

PUSSOCHKRAM!

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *