Mysshoppen.se

Detta fick jag hem utav http://mysshoppen.se/ , en liten rosa fin leksak 😉 Den är lätt att ta med, kan ju inte påstå att den tar stor plats i väskan! den är liten och söt och den är dessutom ROSA! Du finner den HÄR på mysshoppens hemsida 🙂

Jag tycker den är jätte söt och lätt för alla att ha hemma eller ta med om man ska någonstans, man kan använda den ensam och med sin partner, roligt va? ett sätt att peppra igång sexlivet om man tycker att man har ett tråkigt sådant! Produkten är len som silke! 🙂 Ni finner även massa andra produkter hos Mysshoppen, tex sexleksaker underkläder och andra mysiga saker du kan krydda din vardag med 🙂 så kika in hos dom och ta en titt eller två och shoppa loss! Kanske kan passa på att köpa lite julklappar till dig själv eller till någon annan :)! Finns även MASSA HALLOWEENKLÄDER! det är ju alltid bra såhär dags!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida