Sara Aldebe

POP OVER TO MY NEW BLOG!

JAG STRUNTAR I ATT BLOGGFLYTTEN SKET SIG.

 

NU KAN NI HITTA MIG PÅ HTTP://NOUW.COM/SARAALDEBE .

FÖLJ MIG PÅ BLOGKEEN!

Vill byta bloggportal

Hej! Varit lite dött med uppdateringar här på bloggen men anledningen till det är för att Improveme har ändrat all design osv och jag är inte imponerad över hur bloggen ser ut nu.. Därför håller jag på att försöka flytta över till en annan bloggportal, men det har blivit krångel pga av att jag inte kan ladda ner wordpress-filen för min blogg via improvemes adminpanel och jag får ingen hjälp från improvemes support. Men det ska försökas lösas! Ni får ha det så bra så länge!

BooTea

Förr har jag testat 14-dagars detoxen, men nu kör jag 28-dagar så jag är redo inför studenten.

Det är en teatox med renande te från BooTea (så gulligt namn) som enbart innehåller naturliga ingredienser som bl.a. kinesiskt oolong-te och psylliumfrön. Du dricker en tepåse Daytime Detox varje morgon. Den innehåller koffein så inget kaffe behövs. Bedtime cleanse dricker du varannan kväll och innehåller INTE koffein, därför behöver man inte oroa sig för att man ska hållas vaken hela natten. Däremot har den en laxerande effekt för att rensa och rena kroppen. Därför är det en bra idé att börja kuren en helg eller dagar du inte har något inplanerat, så du kan gå på toa när/om du känner för det, för att se vilken effekt just du får.

Om den ger viktminskningsresultat vet jag inte, men jag känner mig mer på topp och min hy har blivit betydligt bättre (peppar peppar ta i trä) 🙂

Ni kan beställa 14-dagars kuren och 28-dagars kuren från Sverige eller från BooTeas officiella hemsida (UK), kolla också in deras andra produkter!

Silver-medlem

11011748_10152986654429102_1226792048905322813_nSå har man blivit silver-medlem på SAS! Tänk vad man flänger omkring, men kul är det. Som silver-medlem får man extra förmåner. Tex om jag skulle boka en resa via medlemsservicen så behöver jag inte betala serviceavgiften. Bra va?

För ett par dagar sedan bokade jag klart allt inför resan; jag åker den 29 maj och blir borta till den 31 maj. Så det är 1,5 vecka kvar! Nu var det mindre än en vecka sen jag kom hem från London och nu ska jag tillbaka… Men den här gången blir det bara en snabbis. Jag ska träffa Detox! Har min Meet & Greet-biljett redo. Egentligen hade jag tänkt stanna en natt men jag slängde in en extra så att jag kunde beställa och prova studentklänningar. Klänningen jag vill ha finns på NEXT, och de har Click&Collect Next Day-service. Så beställer den på torsdag kväll, dagen innan jag åker till London, sen åker in till NEXT butiken på Oxford Street för att testa klänningen och gillar jag den inte så lämnar jag bara tillbaka den eller byter storlek och får den nya nästa dag.

OM jag inte skulle gilla klänningen på så har jag två från ASOS som jag tänker beställa på söndagen, med express-delivery. Kommer bli tight om tid men det får lösas på nåt sätt!

På tal om sjöjungfrur

På tal om sjöjungfrus i mitt förra inlägg! Jag hittade dessa bilder i ett gammalt fotoalbum. Ja, sjöjungfrur har verkligen betytt mycket för mig under en lååång tid… 😀

The Little Mermaid

Hittade dessa två stenciler när jag googlade runt lite. Hur fina är de inte? Jag har länge tänkt på att skaffa en tatuering av den lilla sjöjungfrun men har haft svårt att lista ut hur jag vill ha den. Jag är inget fan av tatueringar i färg så det var direkt uteslutet men jag ville ha nåt som ändå kunde porträttera den klassiska Ariel.

Så varför vill jag ha en sjöjungfru permanent på min kropp? Jag ser sjöjungfrur som en symbol för passion, känslor och hur våra hjärtan kan överrösta det analytiska tankesättet, eftersom de är symboliska för bl.a. kärlek, skönhet och mystik. Enligt legender är de kända för att vara oförutsägbara och tumultartade vilket jag tycker passar in på mig. De kan inte hållas fast och är rebelliska själar. En sjöjungfru vet att hon är charmig, barmhärtig och god men vet också att hon är kapabel till onda verk. Dessutom är de kopplade till vatten, och jag är Kräfta. Kanske är det därför jag känner så starkt för just sjöjungfrur?

De är även ättlingar till Venus och Afrodite, som båda är gudinnor av kärlek och skönhet och med en tatuering kan jag hedra och omfamna min inre och yttre skönhet.

Det finns så många olika anledningar, men dessa är några utav dem. Kort och gott så betyder sjöjungfrus mycket för mig och jag är kan inte vänta på att få en tatuerad på min kropp!