SARA RICH

TVÅ PRODUCENTER OCH EN FOTOGRAF

I dag gick jag upp kl 03, började jobba kl 04 med morgonsändningarna på Ekot. Kl 10 hade jag ett möte på produktionsbolaget FLX och efter det åkte jag till Medborgarplatsen och träffade Johan, Nathan och Olof och lunchade i parken på medborgarplatsen. Sen drog jag vidare till Kista galleria och shoppade lite. Nu är jag hemma och lagar matlåda och fixar lite annat. Det har varit mycket idag! Men det är så det ska vara. Viktigt att fylla dagen, speciellt när man arbetar morgon för då är man ledig resten av dagen.

 

MIDSOMMAR

Helgen efter midsommarafton åkte jag hem och hängde med min familj. Det var jätte fint väder så vi åkte ut på en utflykt och grillade. Jag älskar verkligen Sörmland under sommaren. Man kommer bort från Stockholm och all stress. Med oss hade vi den här söta tjejen som jag lekte med och hennes mamma flätade håret på oss.

IMG_4243

REINFELDT PÅ JOBBET

På midsommar hade vi besök av Reinfeldt som besökte P1-morgon och självklart passade jag på att ta en bild till sverigesradio.se som jag ansvarade för den dagen.

TENNIS!

I dag spelade jag tennis med en kompis och det var hur kul som helst. Under gymnasiet trodde min gympalärare att jag spelade tennis för han tyckte jag var duktig, och jag har alltid tyckt det är kul men aldrig gått och spelat. Men nu har jag ju börjat spela squash och där finns även tennisbanor så i dag körde vi lite tennis. Att hyra bana i Sundbybergs rackethall, två stycken tennisracket och bollar kostar 250 kr för två personer.

MADE BY ME

Jag och min kompis Hanolia har under några veckor gått på drejkurs vilket har  varit sjukt kul men det var inte så lätt som man trodde. Jag fick iallafall till en liten skål 😀 Den står nu på mitt köksbord och den funkar perfekt att ha godis eller något annat i. Drejning är väldigt avkopplande och man måste verkligen koncentrera sig vilket gör att man stänger av allt annat som jobb och sånt som man dagligen tänker på.

 

SUSHI VID FRIDHEMSPLAN

image