New England Patriots vinner sju raka vinster

New England Patriots slog igen New York Jets 33-0, och laget vann sju matcher i rad. New York Jets och New England Patriots är de två lagen som har spelat oftast. De har spelat 121 gånger i historien. New England Patriots ledde New York Jets 66-54-1, men det var också den värsta tiden för New York Jets, utan poäng. När New York Jets möter nya England Patriots har det verkligen ingen kontring. Det finns inget sätt att försvaras av New England Patriots.

Tom Brady, quarterback i New England Patriots, nådde den röda zonen för New York Jets på åtta minuter på sin första attack kort efter spelets början. Det perfekta försvarslaget gör det lättare för attackteamet i New England Patriots att nå formationen. New England Patriots Tröja symboliserar alltid styrkan. New York Jets quarterback lyckades få bollen, men stoppades och tappades. New England Patriots lämnade verkligen inget utrymme för motståndaren att blockera New York Jets förrän spelets slut.

New England Patriots är mycket starka i quarterback, körvakt och utanför tar över. I hela spelet låter spelarnas perfekta samarbete och tränarens utmärkta taktik publiken se ett annat underbart spel. New England Patriots har exakt taktisk träning, så det är drömmen för varje olivspelare att kunna gå med i New England Patriots och bära NFL Tröja som tillhör hedern.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida