New England Patriots fans är det starkaste stödet för spelarna

Efter halva NFL-säsongen gjorde New England Patriots 8 segrar och 0 förluster och rankade först i USA. Under den åttonde veckan slog New England Patriots Cleveland Browns 27-13 hemma, vilket också är ett minne av de olika positionerna för New England Patriots tränare 28 år senare. Vid den tiden ledde bill beliick Cleveland Browns för att besöka Gillette stadion för att slå New England Patriots 20-0, vilket var det första segerspelet i hans tränarkarriär, men idag ledde han New England Patriots för att slå Cleveland Browns.

Regniga dagar gör spelet mer intressant och testar också spelarnas styrka. Även om regnet har medfört besvär för många fans, är New England Patriots fans fortfarande fullt beväpnade i sina NFL Tröja och står för att titta på bollen med spelarna under hela spelet. Fansens entusiasm och lojalitet är spelarnas mest solida stöd, och spelarna i New England Patriots är alla engagerade i att vinna matchen.

Cleveland Browns tappade alltid bollen i det här spelet, vilket allvarligt påverkade poänggapet. New England Patriots är lika modiga som någonsin och både försvarsteamet och attackteamet samarbetar mycket bra. New England Patriots är ett mycket disciplinerat lag, så inte alla kan bära New England Patriots Tröja. När spelaren bryter mot lagets disciplin kommer spelarens styrka att handlas. Det perfekta systemet, historien och kulturen kan inte låta lagspelarna missa någon chans att ta bollen. Är det detta Cleveland Browns ska lära sig och tänka på?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida