2020 kommer Buffalo Bills att bli ett av lagen som publiken förväntar sig

Efter NFL-säsongen 2019 såg publiken styrkan hos New England Patriots i det östra området i USA och den snabba tillväxten av Buffalo Bills. Buffalo Bills rekord är från 6 segrar och 10 nederlag 2018 till 10 segrar och 6 nederlag 2019. Deras framsteg är ganska uppenbara, och de spelar mycket bra i spelet. Buffalo Bills har haft en bra säsong tack vare quarterback Josh Allens insatser.

År 2018 tillkännagav Josh Allen officiellt att bära Buffalo Bills Tröja för att kämpa för laget. Detta är hans första gång i NFL-teamet, så han behöver tillräckligt med tid för att lära sig mer erfarenhet. År 2018 missade han många möjligheter på grund av sin dåliga passningsnoggrannhet. Det är också i den faktiska stridsupplevelsen att han lärde sig mer färdigheter och såg sina egna brister.

År 2019 lyckades inte Josh Allen uppfylla förväntningarna på denna NFL Tröja och höjde laget till en ny nivå. Även om de inte är med i slutspelet den här säsongen har de blivit ett av 2020-lagen som publiken ser fram emot att titta på. Alla unga Josh Allen behöver är tid. Jag tror att han kommer att bli en utmärkt quarterback och leda Buffalo Bills till ett lysande ögonblick.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida