Lagets styrka är oskiljbar från utmärkta spelare

NFL har nyligen förnyat kontraktet med nära slutspelare. Kansas City Chiefs och San Francisco 49ers valde båda att förnya sina kontrakt med dyra spelare för att stanna. San Francisco 49ers-spelaren George Kittle fortsatte att stanna kvar i laget med en hög lön på 75 miljoner dollar under fem år. Han är väldigt glad över att bli betrodd av teamet. San Francisco 49ers missade den sista chansen att vinna Super Bowl förra säsongen, så laget försöker hålla spelarna oförändrade den här säsongen och stärka strategisk träning.

George Kittle undertecknades med detta kontrakt för att bli den dyraste närspelaren i historien. Han kommer att spela för San Francisco 49ers Tröja helhjärtat. Kansas City Chiefs förnyade också den nära slutspelaren Travis Kelce för ett 4-årigt kontrakt på 57,25 miljoner dollar. På grund av förändringarna i den strategiska planen under de senaste åren har det nära slutet blivit en mycket viktig siffra för laget att vinna, så deras värde har också förbättrats kraftigt.

Dessa två lag försöker behålla sina ursprungliga spelare den här säsongen för att säkerställa att lagets styrka inte förändras mycket. Kansas City Chiefs förnyade ett antal spelare den här säsongen och de stannade kvar för att fortsätta kämpa för sina favorit NFL Tröja. Det team som har förändrats mest under den nya säsongen är New England Patriots. Vilken typ av prestanda kommer de att spela?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida