Tom Brady är väldigt glad att arbeta med Antonio Brown igen

Kombinationen av Tampa Bay Buccaneers och Tom Brady gick långsamt i kraft, och lagets resultat stabiliserades också. I Tampa Bay Buccaneers 45-20-seger över Las Vegas Raiders såg publiken återigen en oförminskad Tom Brady. Tom Brady anpassade sig inte till det nya laget och många obehagliga saker hände i början, men han valde faktiskt Tampa Bay Buccaneers Tröja och han måste hålla fast vid den. Tom Brady har aldrig varit en vanlig spelare, hans förmågor har länge varit utanför räckvidden för vanliga människor.

Kommer du ihåg Antonio Brown? Antonio Brown gick med i New England Patriots förra säsongen och Tom Brady var mycket glad över att ha denna lagkamrat. Det är synd att Antonio Brown avskedades från laget på grund av sexskandalen. Han blev den spelare som hade kortast tid på sig New England Patriots Tröja. Antonio Browns förmåga känns fortfarande av många lag, men hans personliga angelägenheter är alltid inte självdisciplinerade. Den här gången anslöt Antonio Brown sig till Tampa Bay Buccaneers, publiken väntade fortfarande på hans prestation med tvivel.

Tampa Bay Buccaneers tecknade bara ett ettårskontrakt med Antonio Brown. När allt kommer omkring är laget fortfarande inte säker på hans styrka. Tom Brady kommer att spela igen med Antonio Brown och han är mycket upphetsad. Tom Brady hoppas att Antonio Brown kan ta tillfället i akt, och de arbetar tillsammans för att sträva efter den största ära för laget. Tampa Bay Buccaneers ger Tom Brady det bästa laget, kan de slå rekordet den här säsongen?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida