Både Buffalo Bills och Tampa Bay Buccaneers gick vidare till nästa omgång av NFL-slutspelet

Efter den första omgången av NFL-säsongen 2020-21 vann Buffalo Bills, Los Angeles Rams och Tampa Bay Buccaneers nästa omgång. Pittsburgh Steelers, liksom Baltimore Ravens förra säsongen, uppnådde bra resultat under ordinarie säsong, men tyvärr eliminerades de efter att ha gått in i slutspelet. Cleveland Browns besegrade Pittsburgh Steelers 48-37. Det är första gången de går in i slutspelet efter 17 år.

Cleveland Browns, Buffalo Bills och Tampa Bay Buccaneers blev det första laget som gick vidare till slutspelet de senaste åren, och deras NFL Tröja har gillats av många publik. Tennessee Titans och Seattle Seahawks misslyckades allas förväntningar och de eliminerades i första omgången. Buffalo Bills och Tampa Bay Buccaneers har båda gått in i nästa omgång. Kommer dessa två lag att ha en chans att slutföra ett spel?

Oavsett om Josh Allen kan se Tom Brady igen i slutspelet, har han arbetat hårt med sin fasta tro på sitt hjärta. Även om Tom Brady har bytt till Tampa Bay Buccaneers Tröja är han fortfarande Josh Allens idol Superman. Oavsett om de två kan tävla, beror det på om de kan gå vidare till de sista semifinalerna igen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida