Las Vegas Raiders rekryterar i hemlighet Casey Hayward att gå med

Las Vegas Raiders har genomgått två års reformer, och spelarnas styrka har ökat betydligt. Många åskådare har fullt förtroende för Las Vegas Raiders-spelarna, men tyvärr har lagets prestanda de senaste två åren varit medioker. Det verkliga problemet med Las Vegas Raiders är fortfarande okänt. Laget gick återigen med den berömda spelaren Casey Hayward. Casey Hayward är väldigt glad att ha på sig Las Vegas Raiders Tröja och han känner att detta lag har större chans att vinna mästerskapet.

Varje spelare har en dröm om ett mästerskap i sitt sinne. När Casey Hayward valde att bära Los Angeles Chargers Tröja, hoppades han också att det här nya laget kunde ge bättre utsikter. Genom åren är Casey Haywards personliga prestanda mycket stabil och enastående, men det är synd att han är en hörna och inte lockade många publiks uppmärksamhet. Casey Hayward hade en 29- NFL Tröja när han var på Green Bay Packers. När han gick med i Los Angeles Chargers blev det 26 nummer. Nu, vilket nummer skulle han välja?

Förra säsongen rankade Las Vegas Raiders 9: e i AFC och laget uppnådde 8 segrar och 8 förluster. Att döma av prestationen för Las Vegas Raiders förra säsongen, tror publiken att lagets största brist ligger i quarterbackens förmåga. Las Vegas Raiders gjorde ett bra jobb i både de offensiva och defensiva grupperna, men laget saknade enhet. Las Vegas Raiders värdesätter inte bara Casey Haywards förmågor, laget värdesätter också hans ledarskap.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida