Joe Burrow ser fram emot den nya NFL-säsongen

Cincinnati Bengals quarterback Joe Burrow har äntligen återhämtat sig fysiskt, och han är på väg att återvända för att spela nästa säsong. Efter att Joe Burrow drabbats av ett sönderrivet korsband i spelet förra året, såg han inte med i spelet igen förra säsongen. Förra säsongen förlorade Cincinnati Bengals förmågan att tävla om slutspelet igen, och laget kunde fortfarande inte bli av med botten i ligan.

Cincinnati Bengals har inte vunnit Super Bowl Champions League sedan starten, och laget har avancerat till finalen två gånger och besegrades av San Francisco 49ers. Joe Burrow hade på sig Cincinnati Bengals Tröja 2020. Han gillar att bevisa sin styrka i ett svårt lag. Förra året deltog Joe Burrow i den nya säsongen med hopp, men tyvärr skadades han och gick i pension under den 11: e veckan av spelet.

Joe Burrow ser nu särskilt fram emot början av den nya säsongen, när han kommer att kunna bära NFL Tröja nr 9 igen för att spela. Joe Burrow gillar mest hjälmen på Cincinnati Bengals. Varje gång han bär det känner han tigern. Under åren ser Cincinnati Bengals fram emot att träffa en bra quarterback, och teamet måste uppdatera nya dataposter.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida