Cam Newton känns igen av tränaren på New England Patriots

Även om Cam Newton utförde medioker i NFL-ligan förra säsongen, gav inte New England Patriots upp att fortsätta träna honom. Cam Newton gick med i New England Patriots under den sena signeringsevenemanget förra säsongen, så tiden för honom att anpassa sig till den nya miljön är mycket kort. New England Patriots klagade inte för mycket på Cam Newtons otillfredsställande prestanda förra säsongen. Teamet är villigt att ge honom mer tid att växa.

Efter sex månaders erfarenhet är Cam Newton mycket hedrad över att ha den här mörkblå New England Patriots Tröja. När många lag inte litade på Cam Newtons styrka gav inbjudan från New England Patriots honom mycket inre uppmuntran. Även om det bara finns ett kort ettårigt kontrakt, värnar Cam Newton om den här hårt vunna möjligheten. Efter Cam Newtons hårda träning fick han återigen ett kontraktstillägg från New England Patriots.

New England Patriots valde quarterback Mac Jones i årets utkast. Hans prestanda påverkar också direkt huruvida Cam Newton kan vara en starter eller en ersättare. Spelarna i varje lag använder sin styrka för att bevisa existensvärdet, så för att Cam Newton ska kunna fortsätta att bära den här NFL Tröja nr 1 kommer han att lägga mer energi på den nya säsongen. Det är okänt vart New England Patriots kommer att åka den nya säsongen, och om laget kan stå upp igen på så kort tid.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida