San Francisco 49ers quarterback Jimmy Garoppolo missar spelet igen på grund av skada

Arizona Cardinals fortsatte sin seger och slog San Francisco 49ers 17-10. I år blev Arizona Cardinals bäst i ligan, och de presterade mycket bra i varje match. San Francisco 49ers kan fortfarande inte undgå sjukdomskrisen, quarterbacken Jimmy Garoppolo är igen skadad och frånvarande. Trey Lance bar San Francisco 49ers Tröja och fick en startmöjlighet. Kan han bära lagets viktiga uppgift?

Jimmy Garoppolo gjorde fortfarande alla besvikna. Efter bara några omgångar av spelet var han igen skadad och frånvarande. Lyckligtvis har San Francisco 49ers förberetts, och nu behöver tränaren Kyle Shanahan inte oroa sig för vilken quarterback man ska börja med. Nu är ett mycket bra tillfälle för Trey Lance, beroende på om han kan ta tillfället i akt. Trey Lance valde NFL Tröja nr 5, och detta nummer gav honom en annan betydelse.

Om Trey Lance lyckas visa resultat, kommer Jimmy Garoppolo verkligen att möta förberedelser för att bli ersättare igen. Det är omöjligt för San Francisco 49ers att uppnå utmärkta resultat igen den här säsongen. Oavsett hur bra den nya quarterbacken är, måste den vänta på tid för att uppleva spelet. Quarterbacks av Buffalo Bills och Arizona Cardinals är mycket bra i år, så kan de bli Tom Bradys starkaste motståndare?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida