Olyckor inträffade i både Arizona Cardinals och Green Bay Packers

Seattle Seahawks drabbades av en förlustsvit efter att Russell Wilson skadades. Efter att Seattle Seahawks förlorade med 10-13 mot New Orleans Saints var lagtränaren Pete Carroll under stor press. Russell Wilson, för lagets rekords skull, hoppas väldigt mycket på att kunna ta på sig Seattle Seahawks Tröja tidigt för att förbereda sig. När allt kommer omkring är Seattle Seahawks för närvarande rankad på 15:e plats i ligan med ett rekord på 2 vinster och 5 förluster. Om laget fortsätter att förlora matchen kanske det inte kan gå vidare till slutspelet.

Efter att Russell Wilson skadades skickade även Arizona Cardinals dåliga nyheter. J.J. Watt ådrog sig ytterligare en axelskada i matchen mot Houston Texans, och han kommer sannolikt att få ersättning den här säsongen. Den här säsongen har J.J. Watt bar precis Arizona Cardinals Tröja under några omgångar, men alla förväntade sig inte att han var skadad i matchen mot Houston Texans. Kommer frånvaron av J.J. Watt minska den totala styrkan hos Arizona Cardinals? Publiken kan bara se lagets prestation i nästa match.

En stor spelare skadades i Arizona Cardinals, och Green Bay Packers sattes i karantän och kunde inte tävla på grund av den nya kronepidemin. Båda utmärkta lagen står inför nya problem den här säsongen, och de är också motståndare i nästa match. Åskådarna var imponerade av den underbara matchen mellan Green Bay Packers och Arizona Cardinals förra säsongen. Vilken typ av resultat kommer de att spela för första gången den här säsongen?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.