Modell

helllloj ! ny dag nya tag, med andra ord. Jag ligger just nu hemma hos min underbara pojkvän som jobbar sin första helg på sitt ”nya” jobb, jag går i skolan inne på Fridhemsplan och går 3de året som frisör. förra året hade vi en modevisning där vi fick fixa alla våra modeller och alla sponsorer och allt med kontakt själva ! det var nog det roligaste under det året inom skolan. Det va så roligt och spännande att vi fick låna loreals lokal inne på Drottninggatan kändes jätte stort och va hur kul som helst ! 🙂

Hoppas ni kommer ha en underbar söndag så hörs vi lite senare för just nu så ska jag bara njuta av min första lediga helg på 2 veckor ! helt galet skönt men ändå ganska uttråkad då jag har så mycket energi och vill göra saker med mycket stress och fart i !

Det va en helt underbar modell som ställde upp och hon va så otroligt söt ! TACK summer för du agerade som modell !

Smink: Alida.
Hair: Alida.
0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida