Alida siden

Modell

helllloj ! ny dag nya tag, med andra ord. Jag ligger just nu hemma hos min underbara pojkvän som jobbar sin första helg på sitt ”nya” jobb, jag går i skolan inne på Fridhemsplan och går 3de året som frisör. förra året hade vi en modevisning där vi fick fixa alla våra modeller och alla sponsorer och allt med kontakt själva ! det var nog det roligaste under det året inom skolan. Det va så roligt och spännande att vi fick låna loreals lokal inne på Drottninggatan kändes jätte stort och va hur kul som helst ! 🙂

Hoppas ni kommer ha en underbar söndag så hörs vi lite senare för just nu så ska jag bara njuta av min första lediga helg på 2 veckor ! helt galet skönt men ändå ganska uttråkad då jag har så mycket energi och vill göra saker med mycket stress och fart i !

Det va en helt underbar modell som ställde upp och hon va så otroligt söt ! TACK summer för du agerade som modell !

Smink: Alida.
Hair: Alida.

TV4 körslaget

Hej, ni ska bara veta vad jag fick för erbjudande idag! på lördag så ska jag och två andra tjejer medverka som stylister till Sonja Adens kör och fixa alla 20 sångare i den kören som ska visas på tv på lördag ! fattar ni vilken möjlighet detta är ? helt gaaalet.. är så spänd och nervös så det är sjukt ska bli så himla kul att jag som 18 år ska fixa deras hår som ska synas i tv ! kommer ta med kameran på lördag så kommer visa massor av bilder sen så får ni se hur det ser ut bakomkulisserna på tv4 !

Iallafall har inte bloggat något alls på några dagar men får inte igång wordpress på ipaden så måste fixa det! jag har nämligen ingen dator måste skaffa en ! men ska försöka bli bättre på att låna älsklingens dator för där kan jag även lada upp bilder från systemkameran hans data tar in mitt minneskort så det är perfekt !

 

Bilden har ingen betydelse för inlägget men bilden va så torligt fin på min bästavän Cecilia

Sunday

Hej! Seg söndag? Jo tack! Är riktigt trött och känns hur uttråkande som helst över att vara ledig ? Känns som att hela dagen bara har gått allmänt segt, vi har vart på kalas hos älsklings mosters dotter som fyllde 1 år ! Wiiie GRATTIS !  Så himla söt unge ! nu ligger jag i sängen och in väntar sömn, inte det lättaste när man legat uppe halva nätterna och inte kunnat somna. Iallafall imorgon är det dags för ny vecka nya tag ! Ska börja träna nån dag i veckan men just nu håller vi på möblerar om så hittar inga gymkläder? PANIK.. Så gymmet får vänta men sen tänkte jag lägga ut bild för varje vecka som går på gymmet för att se om det händer något. Ska bli riktigt kul att se om min kropp ändras för varje vecka som går!

hur som helst ! Har inte testat på wordpress än då jag måste ta tag i det så jag kan lägga ut bilder från ipaden ! men det får bli nya tag imorgon med det för nu måste jag verkligen försöka sova ! Godnatt !

Dream

Om jag fick välja.. helt klart den bästa outfiten inför hösten som sakta med säkert kommer och sommaren närmar sitt slut.
Jacka:  Länk  Halsband:Länk Jeans:Länk Skor:Länk

 

 

barbour

kunde verkligen inte låta bli att klicka hem denna goding ! har suktat sååå länge efter denna modell ska bli så kul att få hem den nu när hösten smyger sig fram !ni hittar denna goding på  http://www2.barbour.com/eu

NEW

 

Som jag har längtat till att börja blogga, ångrar stort att jag inte har börjat tidigare för det skulle vara så kul att se vad man har gjort när man blir äldre och visar sina egna barn ! 🙂

ska försöka så gått jag kan och försöka uppdatera så mycket som möjligt ! 🙂

 

ska frösöka lägga upp så mycket bilder som möjligt men just nu ät det ganska svårt då jag har min pojkväns dator 🙂


wordpress hemsida wordpress hemsida