SofiaLifv

Flyttar från improveme.se till SofiaLifv.se

Nu har jag bloggat på improveme.se i ca tre månader men det har varit ganska mycket krångel sedan dag ett så bestämde mig för att börja blogga på en helt egen domän istället!!

Så nu flyttar jag från improveme.se till sofialifv.se

Tips för att bli av med gula nyanser i håret!

Tänkte att jag kunde tipsa om en så jävla bra produkt som jag helt hade glömt bort att jag hade hemma! Jag vet att alla som bleker håret hemma alltid får en gul nyans som man ofta brukar tona ner lite med hjälp av silverschampo. Brukar jag i och för sig också göra men denna produkten är så betydligt jävla mycket bättre! Den tar bort så mycket mer av det gula än vad ett vanligt silverschampo gör!

Den heter i alla fall goldwell colorance soft color 10v violet blonde som du har i ett nytvättat hår och låter verka i ca fem minuter. Funkar hur som helst skitbra och jag tycker verkligen att håret inte alls blir lika torrt som det kan bli efter användning av silverschampo.

Jag köpte flaskan hos min frisör så den kan nog inte vara så svår att få tag på, kommer dock inte ihåg vad jag betalade för den men den är lätt värt de!

Ansträng dig lite extra när du känner dig nere

Fick på mig kläder och lite smink tillslut, så känner mig lite piggare.. Man bli ju inte direkt gladare och mer pepp på livet av att se ut som skit, så när man känner sig nere är det bara att göra sig extra snygg! ; ) haha fan vad ytligt! men dock jävligt sant!

tröja:hope(sambons) skinnbyxor:gina tricot skor:nelly.com örhänge:gjort av tess ringar:glitter & nelly.com

Feeling sexy

Har varit på ett spinningpass och precis slängt i mig lunch! Man känner ju sig jävla värd en stor lunch efter träning!

Annars så sitter jag fortfarande här i träningskläder.. vilket var det första jag tog på mig idag (gick upp kl 6 så det blir över sex timmar spenderade i träningskläder varav endast en timma spenderar på gymmet) Vad ska det bli av mig?! Ska tvinga mig in i duschen och verkligen försöka tvinga mig till att få på smink och vanliga kläder! Känner mig lagom sexy efter gårdagen som spenderades i myskläder..

Får lägga upp ett foto på min mage som faktiskt börjar få lite lite magmuskler nu, det går ju framåt i alla fall!! Men helt ärligt så är det ingen idé att ta något foto på hela mig för jag ser bokstavligt talat ut som en påse skit!

Rosa Smartshake

Sorry för dålig uppdatering igår men hade som sagt hänt något personligt så orkade inte med något alls. Idag har jag i alla fall lyckats göra ett prov nu på morgonen men det är det enda jag behöver göra på hela dagen, har snälla lärare som låter mig skjuta upp resten till nästa vecka.. Väldigt behövligt just nu! Så idag blir det bara träning och ta det lugnt hemma..

Har även tagit nya mått idag,, lite bättre än senast men kanske inte riktigt vad jag hade hoppats på!

Midja: 63,5 cm  -0,5

Stuss: 89,5 cm  -1,5

Byst: 88,5 cm  -1,5

Höft: 81,5 cm  -1,5

Lår: 53 cm +-0

Arm: 25,5 cm -1

Vikt: 53 kg  -1,4

Var nog som sagt rätt svullen när jag tog måtten senast men nu jävlar kör vi! Har knappt en månad kvar tills vi åker till Stockholm och då jävlar ska jag vara fitt!!

Fick en Smartshake av min sambo igår! Självklart en rosa så att jag för allt i världen inte glömmer av att jag är en tjej när jag dricker mina proteindrinkar!

Den är faktiskt jävligt smart om man vill ha med sig fler ”portioner” eller för dom som knaprar olika piller och vill ha med sig dom! du kan i alla fall köpa den här!

Ingen energi över idag.

Kommer nog inte bli något bloggande idag, något personligt som tar all min energi… Får se om jag har ork och tid senare helt enkelt..

Bjuder på lite bilder från Korfu förra året.

 


wordpress hemsida wordpress hemsida