Fredagsvideo!

16 kommentarer

16 kommentarer till Fredagsvideo!

 1. sara skriver:

  Vill bara önska dig allt det bästa med ditt kommande bröllop. Jag var själv gravid när jag gifte mig med min man 2008 och väntade min första flicka, dryga sjätte månaden. Det gick fin fint och jag kommer ihåg den perioden så väl med all förväntan vi hade! Vilket lyckorus!

  Kram
  Sara

 2. A skriver:

  Hej igen, vad sjukt hela min kommentar kommer inte med såvitt jag kan se.. Därför har jag galet plippat på min iPhone och skickat 3ggr.. Nåja, de orden som kom med stämmer iaf! Kram till dig

 3. A skriver:

  Hej Sophie!

  Trevlig fredagsvideo med en trevlig tjej. Även om vi som läsare inte ”känner” dig så är du väldigt duktig på att nå ut och ändå ge den känslan

 4. A skriver:

  Hej Sophie!

  Trevlig fredagsvideo med en trevlig tjej. Även om vi som läsare inte ”känner” dig så är du väldigt duktig på att nå ut och ändå ge den känslan

 5. A skriver:

  Hej Sophie!

  Trevlig fredagsvideo med en trevlig tjej. Även om vi som läsare inte ”känner” dig så är du väldigt duktig på att nå ut och ändå ge den känslan

 6. Rebecka skriver:

  Hej Sophie!
  Följde din blogg innan ditt uppehåll och har nu hittat hit igen. Vad kul det var ett se en video. Jag blev alldeles varm i kroppen för att du verkar vara en sådan god och fin människa.
  Spännande med allt som kommer- med bebis och bröllop!
  Själv har jag en del att ta itu med denna helg inför flytt till London om en vecka. Så det blir mest en massa packandes för min del.
  Hoppas du får en trevlig helg!

  Kram till dig

  • sophierosensvard skriver:

   Tack för dina fina ord!
   Åh vad kul att flytta till London!! Vad ska du göra där? Plugga? Jobba?
   Kram

 7. H skriver:

  Vad spännande!! Jag tycker det ska bli jätteskul att se henne på bild sen samt att få veta vad lilla M står för 😉
  Jag och min kille är ute på vårt egna lilla landställe på Sandhamn och har haft supertur med vädret, strålande sol hela veckan, underbart! Stannar kvar även över helgen! Älskar att bara ta det lugnt på landstället med sol och bad och goda middagar bara vi två 🙂
  Tycker din blogg är väldigt rolig att läsa, är själv två år äldre än dig och vi börjar längta efter barn 🙂 när började ni ”planera” för barn? 🙂

  • sophierosensvard skriver:

   Härligt med landställe på Sandhamn! Det är så charmigt och mysigt där ute 🙂
   Vi började tala om barn för ca 2 år sedan men inte planerat något utan det bara blev 😉

 8. Mia skriver:

  Kul med 3D ultraljud, gjorde aldrig det men det måste vara jättekul att se, du måste längta ihjäl dig efter lilla M nu. Är oxå dålig på att kommentera, ska försöka bli bättre. Känner igen det där med solningen, samma för mig idag, mina barn sov borta i natt hos sin farmor och farfar, så jag tog min morgonpromenad själv för engångs skull, strålande sol. Kom hem åt frukost ute, bytte om till bikini och smörjde in mig och när jag legat ca 5min. kom det jättemörka moln och jag frös så, fick gåshud över hela mig så det var bara att gå in och ta på sig kläder igen. Sen har det i stort sett regnat hela dagen. Tänkte att jag och min man skulle cykla bort till Riddersbergs Lönnkrog på after work (kan man unna sig även om man är mammaledig) men nu vet jag inte i regnet, det är ju mysigast när bandet står utomhus och spelar och det lär de väl inte göra idag. Så det kanske blir en lugn kväll här hemma istället. Imorgon blir det grillning hos kompisar, så vi får hoppas på finare väder då. Kram!

 9. Åsa skriver:

  Bästa Sophie! Vad kul med en video:) Verkligen! Jag tar åt mig direkt, sämst på att kommentera.. Har precis upptäckt din nya blogg, vi är många som har saknat dig som du vet! 🙂 Förstår verkligen att du vill hålla bilder privat på lilla M. Definitivt en supersöt baby:) Jag tycker om din blandning i bloggen- vardag, jobb, skönhetsprodukter osv. Gärna mer av det. Använder också Dermalogica. Kan tipsa om deras Multivitamin power recovery mask. Passar på att tips om Björk and Berries produkter också:) Alltså dusch, scrub, läppbalsam osv. Idag hoppas jag solen fortsätter skina, ska passa på att njuta utomhus i solstolen, vilket man minst sagt varit bortskämd med denna sommar… Ni är så fina som par, ville säga det:) Samt att din blogg i NY gav såååå mkt inspiration! Det gör du även nu. Just ja! Toppen när du tipsar om bra ställen som restauranger, platser och butiker i Stkhlm. Tack! Alltid bra att veta när man ska åka dit. Än en gång- så kul att du börjat blogga igen och all lycka till er med baby, bröllop och annat. Kram en trogen läsare i norra Sverige

  • sophierosensvard skriver:

   Tack fina Åsa!! Dina ord värmer så! Jag blir så mycket mer motiverad när jag får lära känna mina läsare genom deras kommentarer precis som ni läsare får lära känna mig genom mina inlägg 🙂
   Hoppas du får en härlig dag i solstolen!
   Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.