D day!!!

Just nu är det bara jag och den värmländska naturen.. Jag tar en lugn morgonpromenad i min ensamhet för att samla ihop mig själv inför den stora dagen. Mycket tankar och känslor…

20120804-073203.jpg

20120804-073207.jpg

Nu hörs vi nog inte mer idag.
Wish me luck!!!

17 kommentarer

17 kommentarer till D day!!!

 1. Johanna skriver:

  Hoppas att allt har gått helt underbart, grattis till er båda!! <3

 2. Zandiee skriver:

  Fann precis din fina blogg! Önskar dig all lycka inför D-Day & med det lillla underbara liv som växer i magen… Fantastisk känsla! Har precis själv blivit mamma och livet har aldrig smakat bättre <3 kram

 3. Sandra skriver:

  Stort grattis! Hoppas er dag blir precis som ni önskar.

 4. Meral Tasbas skriver:

  Vad roligt:) Lycka till. Kram på er

 5. Åsa skriver:

  Skickade en lycka till kommentar för ett par dgr sedan i ett inlägg. Hoppas du såg den! Har inte haft möjlighet att skriva förrän nu. Hoppas allt har gått som du önskat! 🙂 Spännande att se foton sedan. Kram

 6. Erica skriver:

  Lycka till Finis:) kram

 7. Ida skriver:

  Gratulationer i massor till er båda!!! Lycka till med allt fantastiska Sophie!

 8. Caroline skriver:

  Lycka till och ha en underbar dag. Det är fantastiskt att gifta sig och att vara gift!

 9. T skriver:

  Stort stort lycka till!!!! Det kommer att bli underbart för er!
  Och sen hoppas vi på massa bilder!! 🙂
  Kram

 10. Martin skriver:

  Men gud..Grattis å lycka till!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Tove skriver:

  Lycka till fina du och ett stort GRATTIS till er båda!

 12. Anna skriver:

  Hej Sophie! Jag är också en av dessa som följt din blogg sen starten för länge sedan & är jätteglad över att du är tillbaka 🙂 Extra kul är det när du bloggar från Sunne, då jag själv är Värmländska från Karlstad & jag spenderar mycket tid på min killes familjs sommarställe en bit utanför Mårbacka. Jag älskar naturen där så jag tror och hoppas på att ditt bröllop kommer bli fantastiskt! Stort grattis till er dag! Kram Anna

 13. Fia skriver:

  Lycka till, Sophie! Dagen är er! <3

 14. Mina skriver:

  Jag har följt din blogg sedan du startade på Stureplan.se och därefter på ’A perfect guide’ och det är kul att se hur/vart du hamna tillslut! Jag vill önska dig ett STORT grattis på din stora dag!!!

 15. J skriver:

  Lycka till! Är sunnebo och vädret ser ut att vara på er sida idag, ha en bra dag!

 16. Sofia skriver:

  Lycka till och ha en alldeles underbar dag!

 17. n skriver:

  Massa lycka till!!! Det kommer att gå jättebra 🙂 Kan inte föreställa mig hur du känner dig just nu (då jag inte ännu har gift mig) men det är nog en blandning av massa mysiga och spända känslor! Nästan lite tur att du är preggers så att du inte dricker något och därmed är alert hela dagen. Mobiluppladda gärna mer bilder om du har tid sen, typ när du fixar håret, detaljer under dagen eller kanske closeup på klänning?? Kram och lycka till igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *