På piren

Då var vi på Baoli Beach igen! I could get used to this 😉

20120810-110443.jpg

20120810-110501.jpg
Jag är ju en aktiv tjej som lätt blir rastlös så jag vill ju inget annat än att hoppa på en av dessa och be motorbåten lägga i högsta växeln så jag flyger över vattnet! Men jag får nog vänta till nästa sommar.. Inte jättebra om jag flyger av och landar på magen kanske..

20120810-110754.jpg
Jag får lyssna på musik, läsa och simma istället.

20120810-110905.jpg
Och träna såklart!

Puss puss

8 kommentarer

8 kommentarer till På piren

 1. Anders johansson skriver:

  Hur kommer det sig att det alltid är svenska kvinnor å utländska män? Vill ni att etniska svenskar ska utrotas..?

 2. Sophie skriver:

  Hej! Grattis till bröllop =) Kan inte du visa dina tatueringar som är så snygga!

 3. Sylvia skriver:

  Det är verkligen kul att följa dig igen. Välkommen tillbaka!!

  Som jag förstår har du mer pengar än andra. Alltså du har det bättre ställt. Men din man, är han lika förmögen som du?
  Han ser lite utländsk ut, vart är han ursprungligen ifrån?
  Kommer du ta efter din man och byta efternamn eller kommer du behålla ditt?
  Hur har ni då tänkt med barnets efternamn?
  Rätta mig om jag har fel med din ring ser ut som en från Tiffanys… Hur många karat är den? Visst är det vittguld (eller kanske platina) Kan du snälla visa hur det ser ut med de andra ringar och kanske berätta lite hur du tänkte när ni valde vigselringar att komplettera förlovningsringen?
  Hur mycket slutade bröllopsnotan på? (kanske en känslig fråga, men jag hår i giftas tankar och vill veta på ett ungefär)
  Kan du berätta lite om bröllopet, dina tankar, val, funderingar och beslut?

  SNÄLLA SVARA!!!!
  Tack på förhand och ha en super brällopsresa!!

  • sophierosensvard skriver:

   Hej!
   Jag skulle absolut inte kalla mig förmögen men du har rätt i att jag har det bra ställt och det är jag otroligt tacksam för och ödmjuk inför. Men det ligger arbete bakom. Både hos mig och hos mina föräldrar.
   Mer än så vill jag inte gå in på ekonomi och pengar och hoppas att du har förståelse och respekt för detta.
   När det kommer till Jonas ursprung så är hans pappa från Pakistan och hans mamma svenska så Jonas är född i Sverige.
   Min ring är inte från Tiffanys utan en annan juvelerare i London.
   Hur mycket bröllopet kostade vill jag inte gå in på men det var värt varenda krona! Jag kommer ägna ett inlägg åt bröllopet längre fram när jag fått bilderna av fotografen 🙂
   Hoppas du fick delvis svar på dina frågor.
   Kram!

  • sophierosensvard skriver:

   Och när det kommer till efternamn så har jag tagit Jonas och behåller även mitt. Så jag heter alltså Sophie Rosensvärd Ghauri. Vår dotter kommer också få båda våra efternamn!

 4. Maria skriver:

  På allvar, jag läser alla bloggar som finns men kommenterar aldrig. Du är min absoluta favorit och jag är så glad att du bloggar igen. Du är så otroligt vacker och det klär dig att vars gravid. Du verkar så mysig o h jag hoppas att du är det i verkligheten också. <3

  • sophierosensvard skriver:

   Tack söta! Ja, jag är faktiskt väldigt mysig i verkligheten 😉 Kul att du följer mig! Stor kram S

 5. nathalie skriver:

  åh vad härligt det låter! måste säga att dina ringar som man ser på bilden här är sååå fina! valde ni de tillsammans eller var förlovningsringen en överraskning? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.