Preview!

Imorgon får vi alla bröllopsbilder! Ska bli sååå spännande att se dem 😉

Här får ni ett litet smakprov.

Fotograf: Ivan da Silva

5 kommentarer

5 kommentarer till Preview!

 1. Nathalie.E skriver:

  Så vackra ni är!!!<3

 2. Anna skriver:

  Wow, så vackra!!!

 3. Frida skriver:

  Hej fina du! Brukade läsa din blogg förr i tiden och nu hittade jag in här utav en slump! Så himla roligt att se hur bra du verkar må och att du är gravid och allting! Grattis! Fantastiska små glimtar utav ditt bröllop, man blir så himla sugen själv!
  Kram

 4. Micke skriver:

  Jag har nog aldrig sett en gravid kvinna stråla så mycket som du. Ni är superfina bägge två.
  Har du förresten koll på vilka kännetecken man ser på Diorsmonogramväskor , dom grå/blå och grå/röda med Dior tryckt på som var så populära på 80-talet och man ofta ser nu igen om dom är äkta eller inte. Har köpt en kuvertväska superbilligt i en secondhand butik och hon som ägde den hade själv inte ens koll på om den var äkta eller fejk. Tänkte ge den till min mor i namnsdagspresent och jag vet att hon bryr sig inte om äktheten men jag tycker det skulle vara roligt att veta.
  Kram kram och trevlig helg!

 5. louise skriver:

  Så fina bilder 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida