Ni är för gulliga ;)

Tack alla för era fina kommentarer till mitt tidigare inlägg! De värmer 🙂

Amning, träning och rätt kost gör som sagt sitt! Sedan handlar det säkert om gener också. Min mamma kom snabbt i form efter sina graviditeten också!

Vi har det jätteskönt här! Varvar vila med träning och god mat. Just nu har jag gått av mitt solpass och går en liten promenad med en sovande Maxine. Jag försöker få lite sol på förmiddagen och då ligger Jonas i skuggan med Maxine och när solen står som högst byter vi av och det är Jonas tur att gå lite sol på snoken 😉

20130222-123246.jpg

20130222-123225.jpg

20130222-123715.jpg

20130222-123724.jpg

8 kommentarer

8 kommentarer till Ni är för gulliga ;)

 1. Kakan skriver:

  Måste vara härligt att mannen kan avlasta med matningen 😀 Tar hon flaskan bra, vilken/vilka använder ni, vilken ersättning använder ni (Semper eller NAN)? Skönt att du slutat med amningen men då måste jag fråga, pumpar du ut eller är det endast flaskmatning som gäller?

  • sophierosensvard skriver:

   Ja, det är väldigt skönt! Ville ju verkligen amma längre men när det inte funkade och det visade sig att Maxine mår bättre av ersättningen, dvs mättare och sover bättre så började jag känna mig lugn och trygg i mitt beslut att gå över till ersättning.
   Fram till idag har jag använt medela-flaskor med calma-nappar. Men nu när hon i princip bara får flaska (ammar kanske en gång om dagen) så har jag köpt nya flaskor från MAM som ger ett lite snabbare flöde. Hon testade första gången idag och verkade gilla den!

  • sophierosensvard skriver:

   Vi använder NAN!

 2. Elle skriver:

  Tack för snabbt svar! För mig funkade det bara i 2 månader, ville helamma i 5 men vad gör man när det inte funkar. När vi började med ersättning så försvann min mjölk tyvärr så nu pumpar jag inte längre. Du ska verkligen inte ha dåligt samvete, man gör ju så gott man kan! Fler borde skriva om det bara så att inte mammor sitter hemma och gråter för att de tror att de är dåliga. Tack för en bra blogg!

 3. Elle skriver:

  Helammar du fortfarande? Hur länge hade du tänkt att göra det? Du behöver verkligen inte svara, bara nyfiken på hur andra mammor gör 🙂

  • sophierosensvard skriver:

   Helammade fram till innan vi åkte hit ungefär, dvs dryga 3 månader. Men nu får hon även ersättning då hon inte riktigt blev nöjd av bara min bröstmjölk. Nu är hon ju snart 4 månader och då kan vi även börja med gröt och andra smakportioner!

  • sophierosensvard skriver:

   Ville verkligen helamma i 6 månader men det gick tyvärr inte.. Men jag har inte dåligt samvete för det! Jag gjorde så gott jag kunde och som min barnmorska sa till mig så ska jag vara mer än nöjd och att ersättning är minst lika bra!

 4. Karin skriver:

  Vi kommer också resa till Nice i aug med en 3-månaders och undrar om du har tips eller råd kring vad man kan tänka på så det går lika smidigt för oss?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.