2 generationer på stan!

Ikväll ska morsan ut och kalasa lite! 😉 Det är några events här och var på stan och eftersom Jonas är ledig på torsdagskvällar så passar jag på att roa mig lite utanför hemmets väggar. Tar med mig mamma. Eller är det kanske hon som tar med sig mig? 😉 Trevligt ska det bli iaf!

Såhär har jag sett ut idag!

Skinnjacka Anine Bing / tröja COS / byxor Zara / solglasögon Filippa K / ballerina Yosi Samra

Min nya ”craving” ovh dagens mellanmål!

5 kommentarer

5 kommentarer till 2 generationer på stan!

 1. T skriver:

  Tack för svaret 🙂 Du är jätte fin i din!

 2. T skriver:

  Vad har du för storlek på din skinnjacka, är de normala i storleken?

 3. Ester S skriver:

  Snygg!!!

 4. Johanna skriver:

  Herregud va snygg du är! Hoppas du får en kul kväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.