Cykelvingel och modemingel

Jag och mamma hade verkligen jättetrevligt i torsdags!

Först var vi på Josefina där det var fullt med folk och bubblande dryck i överflöd 🙂 Höll mig till ett glas champagne dock. Morsan måste börja lite långsamt 😉
Tanken var nog lite att få gästerna extra glada och runda om fötterna då det var bra mycket mer dryck än mat. Lyckades haffa en liten canapé 😉

20130518-085137.jpg
Åh vad jag avgudar min mamma! Vi har verkligen så himla roligt ihop vi två!

20130518-085701.jpg
Den här bilden är tagen på Josefinas sommarinvigning förra året. Faktiskt exakt på dagen för ett år sedan, 16 maj 2012. Då låg min älskade Maxine i magen 😉

Efter Josefina cyklade vi vidare till Nathalie Schuterman. Mamma på sadeln och jag på pakethållaren! Aningen vingligt, men väldigt roligt! 🙂

Nathalie Schuterman hade ett event med märket Tibi och designern Amy  Smilovic var på plats för att promota och visa upp sin höstkollektion! Fick chansen att prata en stund med henne och hon var så himla gullig och trevlig. Jättefina kläder också! Kvinnligt, elegant, tufft, bekvämt och lättburet på samma gång. Kan det bli bättre? 😉

20130518-090732.jpg
Jag föll för denna underbara klänningen och kunde inte motstå att beställa den 😉

4 kommentarer

4 kommentarer till Cykelvingel och modemingel

 1. skotoms skriver:

  Patrick Crayton, WR, Chargers. If Antonio Gates misses time with his ankle injury, and if Malcom Floyd’s hamstring forces him out, and if Legedu Naanee remains inactive with his own hamstring problem, then Crayton could followup his fine outing in St. Louis with another solid performance against the Patriots next week. That’s a lot of ifs.There is a danger of fire or poisonous fumes.In Harrison County, two cold weather shelters are open through Monday:Gulfport Salvation Army on 22nd StreetHarrison County Civic Center in DCold weather shelters are open from 4:30 PM to 8 AM for those in need in Gulfport and D CTA will provide transportation on the Fixed Routes.In Hancock County:Old Spanish Trail Baptist Church on Highway 90 in WavelandThe cold weather shelter will be open for those in need.
  http://www.riversidebellechasse.com/tomsskodanmarke.asp

 2. skotoms skriver:

  http://www.incentiveplus1.com/
  Unfortunately, the need is epidemic and growing exponentially on a daily basis. We do not have enough resources in our county to address these critical life issues. A growing number of young people who are out of control seem to be falling into the cracks. That there are fewer and fewer access points for families at risk is very troubling.As you can see, it?s much the same as fishing in freshwater, the gear can even be light if you are only fishing for bream, whiting of flathead. But if you are hoping to target larger species like barramundi, trevally and similar hard fighting fish, then you need to upgrade your gear.

 3. Patricia skriver:

  Hejsan!
  Tänkte kolla med dig Sophie om du kunde tipsa om lite byxa+tröjja som hör ihop. Jag såg att du hade en från Zara. Skulle så gärna vilja klä mig i någon snygg dressad byxa med tillhörande jacka/tröjja i något roligt mönster.
  Skulle vara underbart ifall du kunde hjälpa mig 🙂
  Tack för en underbar blogg!

 4. Malin skriver:

  Wow vilken klänning!!! Klär dig utmärkt;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida