Tävling!

Denna tisdag är lika med – TÄVLING!

Jag tycker verkligen om när jag får möjligheten att ”ge tillbaka” till mina fina läsare och det får jag göra nu!

I samarbete med Boa Optik och Rooms of Fashion har Du chansen att vinna dessa snygga solglasögon från Trussardi Eyewear

Det enda Du behöver göra är att följa @roomsoffashion på Instagram samt att lämna en kommentar här på bloggen 🙂

Tävlingen pågår hela veckan ut! Lycka till!!

30 kommentarer

30 kommentarer till Tävling!

 1. LarSync skriver:

  Free Shipping Fluoxetine Tablet [url=http://levibuyus.com]brand levitra online[/url] Amoxicillin With Milk Products Vardenafil Withdrawal

 2. Emma skriver:

  22 år, Jobbar, pluggar och mamma till en precis nyfylld 1 åring, har aldrig vart med i en tävling, så chansar och ser om turen finns här, gudomliga solisar ☀☀ kärlek

 3. Isabel P skriver:

  Jag följer roomsoffashion och såklart även Dig på Instagram 🙂

  Åh jag skulle bli så gudomligt tacksam om jag vann dessa!
  Sålde saker på loppis idag och meningen var att pengarna jag tjänade ihop skulle gå till antingen ett par ordentliga solglasögon eller en ordentlig plånbok, båda 2 som jag länge velat unna mig. Dessvärre blir det inget av dem nu då det regnade så pass mycket att jag istället gick minus då det inte kom några besökare.. :/
  Så som sagt: jag skulle verkligen bli otroligt tacksam och glad om jag vann dessa.
  Kram på dig!

 4. Nicole skriver:

  Åh likeat och klart, hade varit roligt att vinna så jag kan ha dem här fina brillorna på min studentdag om 2 veckor!! Hoppas <3

 5. Sylvia skriver:

  Åh en tävling.. 🙂

  Jag önskar så gärna att jag vinner för att (vill inte vara allt för blödig och långdragen). Men jag har haft en jätte tuff vinter/vår på universitetet med 1.5 gånger så många hp, samtidigt som jag jobbar (betala räkningar) så har inte kunnat unna mig något ALLS det senaste halvåret (om man nu räknar kurslitteratur för ca.6000 kr :-() Så jag vill vinna med motiveringen – att jag önskar mig snygga solglasögon till sommar(lovet) med klapp på axeln att jag klarade mig ur det svarta (tuffa). Men även som morot då jag skriver min näst sista tenta (för denna termin), juridik på tisdag och organisation på söndag. Att alltid påminnas om att kvinnor kan!! Om jag vinner kommer jag ALLTID bära upp dessa snygga bågar med sån stolthet 🙂

  Önskar alla en glad fredag och trevlig helg 😀

 6. Elin skriver:

  UNDERBARA! Självklart är jag med och tävlar för vem vill inte ha dom där snyggingarna 😉 Måste bara inflika att din blogg är så otroligt bra och inspirerande, love it!

 7. Johanna Lund skriver:

  Shit vilka schyssta glajor!!

 8. Emma Sellén skriver:

  Dem är jag gärna med och tävlar om! Perfekta till sommaren!

 9. Geraldine skriver:

  Fantastiskt fina solisar!

 10. Elisabeth skriver:

  Jag vill gärna vara med och tävla, och följer roomsoffashion nu 🙂 Ha nu en riktigt trevlig semester! PS. såg dig på stan förra veckan, gud vad snygg du är och grym stil <3 Kramis

 11. Lisa skriver:

  Ååååh! Dessa glajjor var ju bara hur snygga som helst. Självklart är jag med och tävlar! Min dotter Alicia föddes två veckor efter Maxine och det är så spännande att följa din blogg. Känner igen mig i mycket av det du skriver och du ger mig både goda skratt och tröst i att det inte alltid är så lätt att vara mamma 🙂 Skulle bli hur glad som helst om jag vann.

 12. P skriver:

  såklart jag är med och tävlar! de var sååå fina! kram och ha en trevlig dag

 13. Helena skriver:

  Solglasögonen skulle bli finfina till mina trötta ögon 🙂 Amningsnätterna sätter sina spår!

 14. Sandra skriver:

  Hej Sophie,
  Jag hamnade på din blogg i samband med ditt bröllop och sedan dess är jag fast! Din stil är underbar, sluta aldrig att blogga 😉 Jag har alltid gillat ditt val av solglasögon, tycker att cat-eye looken är så fin 🙂 Jag är självklart med i tävlingen!! Kram S

 15. Nina skriver:

  Ser väldigt fina ut så då måste man ju såklart vara med och hoppas lite! Roligt!

 16. Jenny skriver:

  Vilka fina solisar! Jag är gärna med och tävlar 🙂

 17. Nina skriver:

  Åh vilken fantastisk tävling! Håller tummarna nu 🙂
  Kram
  Nina

 18. Josefin skriver:

  Galet snygga! Jag är med 🙂

 19. Jenny skriver:

  Är en nybliven mamma i stort behov av glamor. Dessa skulle verkligen
  pigga upp i (amnings) vardagen. Hälsningar Jenny

 20. Jenny skriver:

  Väldigt fina solisar! Håller tummarna!

 21. Lovisa skriver:

  Hej Sophie! jag skulle vilja vinna dessa solglasögon då jag verkligen är i behov av ett par nu när sommaren börjar närma sig. Mina gick nämligen i sönder förra veckan:( väldigt tråkigt då sommaren närmar sig med stormsteg. Och att få de här stiliga solisarna hade gjort mig så glad och tacksam!

 22. Jenny Andersson skriver:

  Wow så fina! Tänk om.. Jag håller tummar och tår på att jag har tur denna gång. 🙂

 23. Emma skriver:

  Åh va fina:) hade passat perfekt nu i sommar:D Härlig blogg du har, Sophie!!

 24. Julia skriver:

  Åh dessa glasögon skulle vara perfekta nu när jag känner mig hemskt oglammig och gravid!
  Hoppas hoppas!

 25. Fia Engström skriver:

  Nu är jag följare av roomsoffashion på Instagram och som trogen följare av din blogg hoppas jag ha en chans att vinna! Jag är just nu i en fas där jag kastar ut det gamla och tar in det nya, både i garderob som i livet, och senast idag tittade jag på solglasögon men var osäker på vilka som passar mig och MIN stil. Att vinna ett par här vore ju en toppen härlig start på sommaren och mitt nya liv! Kram/Fia

 26. Linnea skriver:

  Som jag har sagt så många gånger förr,
  sjukt bra blogg med underbar blandning av mode, livet och små barn 🙂
  Jag skulle verkligen vilja vinna dessa glasögona, precis den modellen jag har letat efter!
  Fortsätt att vara den super morsan du är och lyssa som sagt vad inte på elaka kommentarer utan bara på oss som tycker att du är grym. 🙂
  Kram Linnea

 27. Ariane skriver:

  Åh…vill oxå vara med och tävla!
  Följer på Insta såklart…@ARIANESWORLD
  Kramen!

 28. sandra skriver:

  Puss Sophie för att du bjuder på Glammiga Glimtar såväl som Mys med Maxine 🙂

 29. Sandra Land skriver:

  Åh va fina. Hade varit underbart att ha dessa hela sommaren. Kram

 30. Lisa skriver:

  Grymma solglasögan. De skulle gärna få pryda mitt ansikte när det bär av till USA i sommar:). Tack för en härlig blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida