Fortsättning Paris ;)

Åh! Paris-resan kommer jag kunna leva på länge 🙂 Vi hade det så himla härligt och mysigt jag och mamma. Det var ju tänkt från början att även Maxine skulle följa med, men då hon varit lite krasslig dagarna innan bestämde vi oss för att låta henne stanna hemma med Jonas. Jag saknade henne såklart helt sjukt mycket under de två dagar då jag var helt utan henne, men samtidigt så var jag ju med min älskade mamma och Maxine var väl omhändertagen av sin pappa, så jag kunde verkligen njuta och koppla av i ett par dagar. Jag var värd det! 😉

Jag och min vackra mamma på Pont Neuf i ett varmt och soligt Paris!

 

Det är inte varje dag man kan avnjuta sin frukost på detta sätt 😉

 

Den franska frukosten innehåller ALLTID en nybakad croissant! 😉

Steget efter fönster-shopping är spegel-shopping 😉 Den här underbara klänningen från Isabel Marant var jag bara tvungen att prova! Man ser inte så bra på bilden men den är helt i skinn, med massa stenar och broderier. Tyvärr fick den ju såklart hängas upp på galgen igen eftersom den kostade 2200 euro!! Men det var kul att ha den på sig i några minuter iaf, haha!

Vilken är din favoritstad att resa till?

 

3 kommentarer

3 kommentarer till Fortsättning Paris ;)

 1. Harocixgoope skriver:

  Zithromax Australia Levitra Lakemedel levitra 20mg Finasteride Tablets For Sale Budget Clomid

 2. Åh vilka härliga bilder! Vad mysigt att åka iväg själv med mamma 🙂 . Låter som om ni hade det toppen.

 3. MonikaFashion skriver:

  Vilka härliga bilder, Paris är en stad jag verkligen vill besöka som jag inte har gjort ännu…

  Jag har däremot rest en del till andra städer, och Hong Kong är min absoluta favorit stad. Där är det så härligt, både god mat, bra solning, mycket av allt OCH bästa av allt är shoppingen!!! Jag hittar grym shopping varje gg jag är där och finns så mycket att besöka! De som kommer till Hong Kong är helt galna i märkeskläder och det smittar av sig 😉

  http://monikafashion.devote.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *