Ute och strosar

Vi har haft målare hemma i dagarna två då fastighetens alla fönster ska målas om på utsidan. Så jag har hållit mig och Maxine borta från våningen på dagarna och inte är det mig emot eftersom jag älskar att vara ute! Och Maxine likaså 🙂

20130618-150805.jpg

20130618-150814.jpg

20130618-150823.jpg
Igår hade en mammagrupp jag är med i styrt upp en jättefin picknick i Humlegården. 5-kamp, goodiebags och kladdkaka 🙂 Så mysigt!

20130618-151006.jpg
Ja, nu är det verkligen rea ÖVERALLT! Skyndade mig förbi just detta fönster! Inget nytt innan allt i BLOPPISENär sålt! 🙂

20130618-151204.jpg

20130618-151216.jpg

20130618-151224.jpg
Middag åt vi på vår mysiga gård. Och Maxine blängde avundsjukt på mammas mat 😉

Idag har vi också strosat runt på stan och Maxine fick se vaktparaden för första gången!

20130618-151433.jpg
Tror att jag tyckte det var roligare än Maxine dock.. 😉 När hon blir äldre så! 😉

20130618-151602.jpg
Dagens outfit består av leggings från Lindex, topp från Zara, jacka från IRO och skor från Céline. Maxine tog också på sig sina leo-skor idag 😉

7 kommentarer

7 kommentarer till Ute och strosar

 1. LarSync skriver:

  Soit 20mg Du Principe Actif Tadalafil Un Inhibiteur De La Pde Amoxicillin Contraindications online pharmacy Tadalafil Cheapest Online Brand Name For Amoxicillin

 2. Caroline skriver:

  Hej Sophie! Jag läser din blogg regelbundet och älskar den! När jag läste kommentarerna till detta inlägg blev jag mörkrädd – vad är det för människor som kommenterar din vikt? Och att du skulle ha anorexia? Det är ju helt befängt. Du ser verkligen inte ut att ha anorexia på något sätt, det är ju löjligt! Jag tycker inte att du ska bry dig om dessa urdumma kommentarer från avundsjuka och bittra människor därute utan fortsätta leva ditt liv som du lever det!

 3. . skriver:

  Håller med Tess, du har verkligen gått ner alldeles för mycket i vikt.
  Mår du inte bra eller är det medvetet att du vill vara så smal som du nu är?
  Du ser tyvärr inte alls ut som om du mår bra i alla fall.
  Vet att du hade anorexia nervosa tidigare men stackare om den har kommit tillbaka.
  Kram i all välmening och ta hand om dig!

 4. Elin Kareld skriver:

  Hej! Nej nu får ni ”omtänksamma” kvinnor som vill påpeka att ”man är för smal” sluta! Är själv mamma till en 7-månaders och har aldrig varit smalare/snyggare. Några orsaker som bidrar till detta:
  1. Jag var i min livs form när jag blev gravid.
  2. Jag körde lätt träning fram till vecka 34 ungefär under graviditeten.
  3. Jag älskar träning och går regelbundet till gymmet och kör skiten ur mig (barnvagnsgym, tar alltså med mig barnvagnen in i gymmet)
  4. Amningen gjorde att de gravidkilon jag ev hade lagt på mig, rann av snabbare än kvickt.
  5. Jag äter hyfsat sunt, men framförallt regelbundet.
  6. Jag mår bra och är glad och lycklig och energifull så att jag kan vara den bästa mamman till mitt barn.

  Är så trött på att höra kommentarer som ”jasså, här är en som inte har problem med gravidkilon”. Men vet ni vad mammor: gravidkilon är en myt. Du ska INTE äta för två när du är gravid. Att bli mamma är inte en ursäkt för att sunka ner sig, svulla skitmat och skippa träning. Det finns massor av träningsformer att utöva utomhus (powerwalks med barnvagn tex) likaväl som inomhus (armhävningar, situps, statiska övningar) ÄVEN om du har en bebis. Är trött på att bli bemött av en attityd att blir du inte sunkig/fet/ful efter att du fått en bebis så är du en dålig mamma, som inte gör ALLT för ditt barn. Att vara en tjock mamma är inte synonymt med att vara en bra mamma.

  Skulle kunna skriva väldigt mycket om detta, men stannar här. Sophie: du är jättesnygg och verkar vara en underbar mamma. Jag läser din blogg och inspireras av din stil/träning/bebissaker – så fortsätt som du gör och lyssna inte på avundsjuka ”medsystrar” som kommenterar din vikt.

  Ha det bäst// kramar Elin

 5. Josefin skriver:

  Hej Sophie! Undrar vad du har för storlek i dina leopardbyxor som du har i detta inlägg? älskar dom!!! Vill beställa från hemsidan men vill gärna veta hur storleken på dom är?=)

 6. S skriver:

  Du alltid så fin & fräsch 🙂 Vad har du använt dig av för smink på bilderna? 🙂

 7. Terese skriver:

  Hej Sofie,

  Tycker du bedriver en bra och händelserik blogg om livet som en mor. Men måste poängtera (då jag själv varit där tidigare i mitt liv) att du gått ner på tok för mycket i vikt. Glöm inte dom viktiga åren du har framför dig med din dotter som en pigg sådan.
  Jag var i en likasinnad situation och förstod det inte själv för en folk talade vett i mig. (Nu säger jag inte att det är just jag som ska göra det) men att det är viktigt att du ser din egen självbild som en för smal mamma och kvinna.
  Ät lite mer och träna mindre. Önskar dig en trevlig sommar.

  Kram Tess (mor till två döttrar)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.