3 favoriter

3 favoriter i badrummet just nu:

20130620-165617.jpg
Detta är ju flera produkter men med ett fokus – ansiktet! Älskar dom!

20130620-165804.jpg
Bodyscrub som jag fick hemskickad från Fyndiq.se Helt underbar!! Den bästa jag haft tror jag till och med 🙂

20130620-170006.jpg
”Inflorescence” från Byredo. Härligt somrig och fräsch doft!

1 kommentar

1 kommentar till 3 favoriter

  1. Stina skriver:

    Du ser hur fin ut som helst!!! Så trött på att man som mamma inte får vara vältränad utan sura kommentarer. Körde själv 120 minuter snabb löpning 8 h innan förlossning. Förlossning och amning fortlöpte ua. Helammade 6 månader samtidigt som jag maraton-tränade och min pojke växte så han knakade. Genomförde sthlms maran 2012 på bästa tiden någonsin i mitt liv och då var min fina pojke dryga 8 månader-om folk hade åsikter, såklart. Men och ? En glad och stark mamma är bästa mamman! Hehe. Dryga 8 kg upp i graviditeten och 15 kg ner-såklart det provocerar, men det är inte mitt problem!! Tack för en fantastisk blogg. Du gör min dag. Kram från Stina, fortfarande f-ledig och vältränad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida