Vill tillbaka!

Åh! Jag längtar tillbaka till landet.. Vi hade det så mysigt! Nu känner jag för att flytta till huuuus! 😉 Eller helst av allt vill jag nog bo i stan och ha ett eget litet landställe i skärgården. Lite av båda liksom 😉

Hur bor ni mina fina läsare? 🙂 Lägenhet? Villa? Radhus? Båt? 🙂

20130703-183515.jpg

20130703-185605.jpg

20130703-185622.jpg

20130703-185632.jpg

20130703-185640.jpg

20130703-185648.jpg

12 kommentarer

12 kommentarer till Vill tillbaka!

 1. Sara skriver:

  Håller helt med om att man uppskattar lugnet mer när man fått barn. Vi trodde aldrig att vi skulle flytta utanför stan, men efter första barnet stod vi inte ut längre utan flyttade till ett hus en kvart från city. Fantastiskt skönt att bara kunna öppna dörren och släppa ut vår tvååring med spring i benen. Vi har också ett landställe några timmar från stan dit vi åker ofta, känns ändå underbart med landställe vid vattnet trots att man bor i hus i vanliga fall. Barnen älskar också att byta miljö och komma till landet.

 2. n skriver:

  Normalt sätt bor jag i en studentlägenhet i Lund, men över sommaren pendlar jag mellan barndomshemmet på Gärdet och min sambos föräldrars hus på Drottningholm. Förstår precis vad du menar med hus utanför stan… Trivs absolut bäst hos mina ”svärföräldrar”. 30 min från stan med buss/tunnelbana, men ändå så avskilt och nära naturen med vatten och skogar som omringar huset. Hade jag möjligheten skulle jag definitivt bo i hus i någon Stockholmsförort som ex Bromma. Kanske efter examen! 😉

 3. Lindha skriver:

  Ariane!

  Du kommer att bli hel o må bra i din fyra. Tänk på att du var lycklig innan du träffa din man. Dina barn kommer alltid att vara dina barn. Åhhhhh vill krama om dig. All kärlek till dig och till dig Sophie

  Xx

 4. Caroline A skriver:

  Jag är uppväxt ute på landet mitt i skogen men tycker det är för ödsligt och tråkigt har bott i stan sedan jag var 20. Trivs i lägenheten vi bor i nu men på sommaren saknar jag verkligen en egen trädgård och friheten det innebär.
  Drömmen vore helt klart ett hus i skärgården! 🙂

 5. kaj skriver:

  Har precis köpt hus 4 mil utanför stan. Ska bli underbart med egen trädgård och inga grannar att anpassa sig efter. Kommer säkert sakna stan ibland men tror/hoppas aldrig vi ångrar husköpet 😀

 6. Ariane skriver:

  Jag bodde i ett fin radhus…nära jobb och nära havet! Hade en make som var fantastisk och två små ljuvliga barn.
  Nu bor jag i en 4a…inte så långt därifrån…men själsligt milvidds avstånd.
  Den här veckan är det tomt och ensamt. Saknar att grilla varje kväll, saknar att kunna gå ut och läsa min kvällsbok, saknar MINA BARN och allt annat…
  Men, på det stora hela håller jag på att läka ihop och…jag försöker tänka att jag fått det bästa av två världar…
  Kram

  • sophierosensvard skriver:

   Fina du, hoppas du läker ihop fort. Låt dina barn och dina nära ge dig den kärlek du behöver för att finna styrkan och bli lycklig igen!
   Stor kram

 7. Fia skriver:

  Jag & sambon bor på Kungsholmen. Jag längtar faktiskt inte till hus utan älskar livet i staden. Men visst, vi har fördelen att ha tre landställen inom familjen som vi flyr till på sommarhelgerna. På sommarsemestern packar vi våra väskor och är borta från stan i fyra veckor, och visst under sommarmånaderna kan jag förstå tjusningen med hus. Men under hösten och vintern trivs jag som bäst i stan där jag har nära till allt. Tänker mig att jag skulle känna mig ensam i ett hus utanför staden.. Min tanke är att när vi får barn så vill vi bo i hus, men inte försen barnet är lite större och både vi och barnet har behov av det. Vill inte sitta låst i ett hus med ett spädbarn, då passar city livet mig och min barnvagn bättre, tror jag! Sen blir det säkert så att bär barnet är fött så går det nog inte mer än några månader innan huslängtan kommer (inbillar jag mig). Hade inte min sambo haft en sån längtan efter hus så hade lägenhet + landställe passat perfekt. Den som lever får se, vi är ju inte ens med barn ännu.. 🙂

 8. Malin skriver:

  Vi bor i en villa i en liten by 10 minuter utanför stan! Trivs jättebra, lugn och trygg Miljö för våra barn att växa upp här! Men när de har blivit tonåringar kan vi nog tänka oss att flytta in till stan i en lägenhet samt skaffa en sommarstuga:)

 9. Helena skriver:

  Vi flyttade från Kungsholmen till en stor villa strax utanför Eskilstuna innan vår dotter föddes. Helt underbart med en stor gräsmatta, mkt yta, lugnet och tryggheten…älskar det! Så mkt mer uppskattar att besöka Sthlm än att bo där nu när vi har dn 3 månaders. Ångrar inte flytten en sekund

 10. Tessan skriver:

  Jag bor i radhus i sthlm förort med 2 barn o sambo, dottern är bara några dagar äldre än din Maxine 🙂 vi har landställe på Värmdö/stavsnäs, där är vi mkt på somrarna…
  Sambons föräldrar bor i Småland, så där är vi en del oxå 🙂

 11. Katarina skriver:

  Åh, förstår precis hur du känner! Bor med min sambo i lägenhet i stan (Oslo) och trivs super, men ibland önskar jag verkligen att jag hade en lite trädgård att gå ut i. Men håller med dig om att det allra bästa hade varit en kombo, och gärna då ett lantställe som ligger max 2 timmar bort, gärna närmre, så att man kan utnyttja det ofta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida