Middag i solen

Det blev ju trots regnprognos (att man aldrig kan lita på väder-rapporter) en jättefin kväll så jag tänkte att då får Maxine äta sin middag utomhus så hennes mamma kan lapa lite kvällssol (den bästa solen!)

20130704-190824.jpg

20130704-190835.jpg

20130704-190845.jpg

Toppen med Ella’s Kitchen när man är ”on the go” så att säga 🙂 Och Maxine älskar dom!

20130704-191029.jpg
Matchar mina nya Sandro-skor med nya blommiga shorts från FWSS

4 kommentarer

4 kommentarer till Middag i solen

 1. charlotte skriver:

  Hej tjejen!

  Jag tycker din blogg ær så mysig. Jag undrar, hur bor du och Jonas, alltså storlek? Vill ni ha flera barn inom 3 år eller ska ni vænta lite?

  Hur visste du att Jonas var riktig kille før dig, ni kænns så fina ihop!

 2. Frida skriver:

  Ellas är bäst! Jag körde uteslutande sånna med min första. Så himla skönt att slippa det mesta av kladdet! Älskar din blogg, så mycket inspiration! Önskar mig dessutom en sån nöjd och lugn tjej som dM verkar vara, nästa gång. Min 7-månaders kröp runt som en galning, klättrade mot allt och förstörde allt i sin väg. Vägrade dessutom sitta i vagnen, det var tydligen alldeles för tråkigt. Håller tummarna för att nästa gillar att kolla på saker från vagnen!

 3. Ellinor skriver:

  Hur länge ammade du Maxine? 🙂

 4. Fia skriver:

  Ser ju urhärligt ut! Jag har turen att ha balkong med em/kvällsol så just nu sitter jag på golvet lutad mot sängen och solar efter en löprunda på Kungsholmen. Så härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida