Full rulle!

Puh! Dagarna går verkligen i ett! Inte en lugn stund! Men jag gillar ju iofs när det är full fart framåt 🙂 Men ibland känner jag att det går lite fort och att jag behöver dra i bromsen en aning.. Det är där yogan kommer in hoppas jag. Ska bara få till det med barnvakt så att jag kan ta mig tid att gå på yoga också 😉

Igår var jag och Maxine på ett Loppi Event på Junibacken på Djurgården. Gravid och Baby var temat så det var absolut proppat små magar, stora magar, små bebisar och lite större bebisar. Fint ordnat var det verkligen med mat och dryck till stora och små och en hel drös med utställare som visade upp sina mamma & baby-produkter. När man trodde att man hade koll på alla nya ”livsnödvändiga” prylar så hade man fel. Det tar aldrig slut! Haha! Kanske man ska ge sig in i gravid/baby-branschen 🙂

20130910-153301.jpg

20130910-153325.jpg
Goodiebags i plural!

20130910-153429.jpg
Maxine var väldigt nyfiken på innehållet 🙂

Dagen avslutades med middag på Tbar med mamma och Maxine. Maxine är så härlig att ha med ute på restaurang då hon alltid charmar personalen med sin glada uppsyn och fängslande blick! En glädjespridare!

20130910-153830.jpg

Mamma körde även hon på min vegetariska linje så vi beställde hel rostad blomkål med en massa smaskiga tillbehör! Och avslutade gjorde vi såklart med varsin glasskula 🙂

20130910-154046.jpg

20130910-154101.jpg

20130910-154109.jpg

Det var gårdagen det! Ja, som ni märker så blir det ofta lite fördröjning i mina inlägg. Maxine är så mammig just nu och vill ha min fulla uppmärksamhet mest hela tiden. Inte mig emot, eftersom hon är världens underbaraste och när hon sträcker sina armar upp mot mig eller borrar in sitt huvud i mitt bröst så smälter jag inombords! Kärleken växer för varje dag som går! Nu rör det på sig här i vagnen så nu måste jag sluta. På återseende!

2 kommentarer

2 kommentarer till Full rulle!

  1. Sarah Edsberger skriver:

    Vilken mysig blogg du har! Jättefina bilder på dig och din lilla dotter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida