Idag är Er dag!

Mina vänner!

I all röra kring förkylningar, vaknätter, sömnbrist, tandsprickning, matvägrande, matkastande 😉 och allt annat som hör det ljuva småbarnslivet till så har bloggen hamnat lite i skymundan kanske.. Det är inget jag vill! Det bara blir så då det varit en intensiv period då min man jobbat mycket och vår dotter fullkomligt spurtar iväg i sin mentala och motoriska utveckling. Jättekul och otroligt spännande såklart men det tar upp nästan all min vakna tid. Och då Maxine inte riktigt förstår innebörden av ordföljden: ”Vänta ett tag älskling, mamma ska bara blogga lite. Sitt snällt!” så skjuter jag ständigt upp varje påbörjat inlägg. Och när gullungen till slut somnat för natten sådär vid 19ish så är jag så hungrig och så trött att jag helst intar min middag med sked i sängen för att sedan somna till ett avsnitt av ”Dexter”.. Ja, går man upp kl 4 på ”morgonen” så är man helt däckad kl 8 på kvällen.. Tyvärr lär jag inte följa årets säsong av Idol. Hinner somna innan andra uppträdandet! 😉

Men idag är det söndag och jag har bjudit hem svärföräldrarna så att jag kan ägna lite tid åt Er!

Frågestund kanske?

20130929-094531.jpg

8 kommentarer

8 kommentarer till Idag är Er dag!

 1. alexandra skriver:

  Tack för en trevlig och bra blogg! Jag undrar hur mycket du gick upp i vikt under din graviditet? Och så undrar jag vad du och din man jobbar med?

 2. elisabeth skriver:

  gravidbilder ska det stå:-))

 3. elisabeth skriver:

  hej fina sophie

  på vilken studio tog du dina fina gravisbilder??

  kramar elisabeth

 4. E skriver:

  Hej! Kul med frågestund! Jag undrar om du har tips på blusar som skulle passa tillsammans med en mönstrad byxa? Mönstret går i blått, vitt och navy och är massa fyrkanter. Du har så bra smak! Tack på förhand!

 5. Mallan skriver:

  Har du tips på snygga skötväskor? 🙂 Vi har en Bugaboo cameleon All black och i den ska en liten kille få ligga inom kort, dock har vi inte köpt nån skötväska ännu eftersom vi inte hittat någon vi gillat.

  Andra bra tips du kanske hade velat få när du var gravid? Har 2,5 månader kvar så nu är det nedräkning. 🙂

  Var det BB Sthlm du valde att föda på? Varför valde du isf den förlossningen? Vad packade du med dig i väskan som du hade med dig till förlossningen? Nåt som var onödigt eller nåt du önskat att du tagit med dig?

  Ops, blev nästan bara förlossningsrelaterade frågor, det märks vilka tankar som snurrar i mitt huvud just nu. Är väldigt nervös kan jag erkänna…

 6. Therese skriver:

  Hej hej,

  Jag har en dotter som är nästan precis lika gammal som din Maxine.
  Min dotter ska börja på dagis i januari, när börjar din Maxine?
  Kommer du jobba heltid? Hur kommer du o din man lägga upp lämna/hämta schemat?

  Tack för svar!!

 7. Miranda Olofsson skriver:

  Jätte kul med en frågestund.. Så hoppas att få svar 😀
  1. Du berätta i ett annat inlägg om att det tog 3 år att bli gravid… Vad det var som krånglade så att det tog sån tid… Alltså var det pga. missfall? Din vikt? Fick ni genomgå IVF eller annan ”hjälpmedel”? Annat? Jag vet att det är ett känsligt ämne men det vore snällt om du kunde öppna upp och berätta om det. jag hoppas att du kan.
  2. Undrar vad ni hade för budget på ert bröllop? Vart hölls den? Finns det bilder osv?
  3. Vidare till dina snygga ringar… Hur mycket kostade din vigselring/förlovningsring? (om inte ni vill berätta så kanske du kan berätta varifrån ni köpte den – juveleraren). Vore super om du kunde visa en bild på den – INSPIRATION!!
  4. Hur lång är du och vad väger du i dag?
  5. Just det berätta lite om dagisplats. Hur länge har ni stått i kö? Vilken stadsdel är det? Vart hittar man information om dagisplatser/dagismamma? Berätta lite om dina funderingar kring det!
  6. Vart och med vad jobbar du med? Och din make?
  7. Hur tränar du?
  8. Hur mycket gick du upp i vikt i din graviditet? Hur mycket har du gått ned i vikt efter förlossningen?
  9. Sprack/brast du något vid förlossningen? (personlig fråga) Hur kändes det där nere efter förlossningen, öm, gjorde ont att gå/sitta osv?
  10. Hur länge ammade du och hur länge ville din bebis ammas/gång? Antal gånger/dag?

 8. Åsa skriver:

  Hej! Klart att vi förstår dig, även om vi saknat dina blogginlägg:) Du gör det så bra. Kul med frågestund, här kommer några frågor. När planerar du att börja jobba och kommer din man vara pappaledig då i några månader? Tror du att ni flyttat från lgh och bor i hus inom ca 3 år? Skulle du vilja bo utomlands med din familj en längre tid, isf vilket land? Kan du inte skriva lite om vilka produkter du använder till ansiktet nu? Och gärna en enkel sminkguide med dina favoriterprodukter i sminkväg? Jag har börjat använda Clarins sedan två veckor, bästa jag någonsin använt, sådan skillnad och då har jag testat många fina märken innan. När fyller du på din Bloppis med höst och vinterkläder? ;)) Hoppas du orkar svara på alla frågor, det blev några:) Uppskattar din blogg jättemycket! Kram fina du

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida