Totaldäckad..

Usch.. Igår morse vaknade jag upp med 39 graders feber och ont i varenda centimeter av kroppen som om jag legat hela natten i en torktumlare.. Bara sådär! Från ingenstans! Kände mig inte alls dålig när jag gick till sängs kvällen innan. Igår rörde jag mig endast mellan soffan och sängen och som tur är kunde Jonas jobba hemifrån och samtidigt ta hand om Maxine. Tur det, för idag mår jag bättre men tar det ändå väldigt lugnt så jag inte blir sämre igen!

20131024-150048.jpg
Min ängel ger mig styrka genom sina små kramar!

20131024-150131.jpg
Brio-vagnen jag gav Maxine i förra veckan är helt klart en favorit just nu! Särskilt att stå i! 🙂
Maxine är klädd i klänning från Noa Noa, kofta från Mar Mar och strumpbyxor från Zara.

4 kommentarer

4 kommentarer till Totaldäckad..

 1. Flysan skriver:

  Åh, krya på dig!

 2. Johanna skriver:

  Usch, det är alltid jobbigt att vara sjuk. Krya på dig!

 3. Fia skriver:

  Hoppas det inte varar så länge, inte alls kul att bli så däckad… Krya på dig!!

 4. Emma | Tillvaron skriver:

  Usch då, säsongsinfluensan låter det som.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida