Efterlyses!

Min vanliga otur!!! Mobilen åkte ur fickan när jag skulle krångla på regnskyddet på vagnen på Djurgården imorse..

Telefonen i sig struntar jag i men det är alla bilder på Maxine som jag ännu inte hunnit föra över till datorn som jag inte vill förlora!!!!

Tyvärr har batterierna tagit slut så jag kan inte lokalisera den via ”Hitta min iPhone”, så jag hoppas att tjejen som hittade den lämnar in den hos polisen eller sätter upp en lapp i området så jag kan få tillbaka den!!

1 kommentar

1 kommentar till Efterlyses!

  1. Flysan skriver:

    Åh, ångesten… Gjorde samma sak för ett tag sen, hade tyvärr ingen vidare tur. Hoppas verkligen att du får tillbaka den! Det är ju som sagt inte telefonen som är viktig, utan alla bilder/filmer/kontakter osv..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida