Fifty Shades of KappAhl

De senaste veckorna har det kommit hem små ”teasers” eller vad man ska kalla det, på inbjudan till modevisningen för underklädeskollektionen ”Fifty Shades of KappAhl” och nu har de även släppt en del bilder från kollektionen.

20131101-110109.jpg

20131101-110120.jpg

20131101-110134.jpg

Den vinröda bh:n och trosan är min favorit. Den höga trosan är snygg men funkar inte riktigt på mig. Vilken gillar ni bäst?

På måndag kväll tar jag med mig mamma på modevisningen som äger rum på Grand Hôtel. Kul ska det bli!

2 kommentarer

2 kommentarer till Fifty Shades of KappAhl

 1. Lena skriver:

  Hej! Skulle vara jättekul om du kunde svara på hur det var att gifta sig gravid! Jag och min fästman ska gifta oss i sommar och jag är sjukt sugen på att tjuvstarta bebisverkstaden innan. Är det något speciellt man ska tänka på om man gifter sig gravid? Önskar du att ni gift er innan/efter Maxine kom till världen? Stor kram och tack för en grymt inspirerande blogg!

  • sophierosensvard skriver:

   Åh! Grattis till kommande bröllop! Vad härligt!
   Tycker absolut ni ska sätta igång bebisverkstan’ redan nu! Man vet aldrig hur lång tid det tar. Går det fort så har ni tur och då får er bebis vara med på bröllopet han/hon också på sitt sätt 🙂 Men det kan ju ta flera månader, ibland år, och varför inte då sätta igång direkt tycker jag! Mer bebismakeri hos folket! Hihi! 🙂
   Jag har ju inget att jämföra med direkt men jag tyckte absolut att det var helt okej att gifta mig gravid. Hade kanske velat bli lite lullig på champagne men utöver det var det toppen! Härligt att se tillbaka på bilder och tänka att vår lilla tjej var med oss redan då 🙂
   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida