Jag – en mammabloggare!

Jag är ju mamma. Och jag är bloggare. Alltså borde jag ju klassas som en ”mammabloggare”. Eller vad säger ni?
Jag försöker få in både hälsa, skönhet, träning, mode, resor, shopping, drömmar, tankar och åsikter men let’s face it, typ 95 % av min vakna tid spenderar jag ju med min dotter så inlägg om utekvällar på lyxiga restauranger och tuffa nattklubbar, tjejhelger med spabesök, shoppingrundor på stan med långa latte-pauser dyker kanske inte upp så ofta här i bloggen och jag måste nog säga att jag tycker det är ganska så skönt ibland. Klart att jag vissa dagar sluter mina trötta ögon och drömmer mig bort till ett pulserande New York, en strand på Maldiverna eller bara en timmes massage på salongen runt hörnan 😉 Men jag skulle inte byta mitt liv som mamma för något i världen!

Igår surfade jag runt bland några modebloggar och blev helt matt av alla dessa ”dagens outfit”-inlägg. Jag har själv varit där och vet vilken press man som ung tjej kan känna över att ständigt bjuda sina läsare på nya, snygga och trendiga outfits. Man måste vara en mästare på att variera och kombinera diverse olika plagg, skor, väskor, accessoarer, frisyrer och make up för att inte bli totalt ruinerad ekonomiskt. Alla har ju inte möjligheten att köpa nytt jämt och ständigt. Därför känns det så skönt att inte längre vara en modebloggare i mängden. Nu är jag en mammabloggare i mängden 🙂

Här på landet ser dagarna väldigt lika ut. Vi hänger mest i parken hela dagarna!

20131110-145657.jpg

20131110-145635.jpg

20131110-145715.jpg

20131110-145724.jpg

20131110-145746.jpg

20131110-145756.jpg

2 kommentarer

2 kommentarer till Jag – en mammabloggare!

  1. ida skriver:

    Hej har en fråga angående din vita tandställning, Jag ska sätta in tandställning nu i vinter och har lite beslutsångest vilken jag ska ta. Vet att du har vita keramikfästen, vad tycker du om det ? för/nackdelar. Velar mellan den eller vanlig. Jag är 21 år så jag vill att det ska synas så lite som möjligt. Kram

  2. Sandra skriver:

    Kärleken till din dotter lyser igenom bloggen och du ÄR en inspiration. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida