Är det kanske t.o.m. lättare med två?

Igår var jag och Maxine förbi stackars Fi som var hemma sjuk. Svårt det där med att vara sjuk när man är mammaledig.. Våra små behöver ju oss! Marielle tyckte inte det var så kul att umgås med sin sjuka mamma så tur var väl att Maxine och jag kom förbi så mamma Fi fick vila och barnen kunde leka. Dessutom fick ju jag testa på att vara tvåbarnsmamma för en stund! Jag fick i Marielle all mat mamma Fi hällt upp och byta blöja på henne medan Maxine stod nedanför och drog i mina byxor var ju inga problem alls! Men så handlade det ju bara om en dryg timme, men ändå! 😉

20131120-174931.jpg

Som jag hade anat så började Maxine att gå nästan precis på sin ettårsdag! Och nu går det undan vill jag lova. För varje dag som går plussas det på några steg. Och står stadigt gör hon i flera minuter åt gången! Särskilt om hennes favoritprogram Ni Hao Kai-Lan visas på tv:n 🙂

20131120-175509.jpg

Idag har jag varit hos kiropraktorn för andra gången denna vecka. Skönt att få ordning på min stela och något sneda rygg. Förhoppningsvis blir det bara bättre nu när jag inte behöver bära Maxine i lika stor utsträckning.

20131120-175730.jpg
Får många glada blickar från förbipasserande när jag är ute med båda mina älsklingar 🙂

Aldrig varit inne på Benetton på Hamngatan förut men någon gång borde väl vara den första och ett par söta barnkläder hade de faktiskt.

20131120-180454.jpg

3 kommentarer

3 kommentarer till Är det kanske t.o.m. lättare med två?

 1. Emma skriver:

  Jag har två! Det är roligare och de underhåller varandra. Dock kan man inte sova med bebisen om det varit en tuff natt för den andra vill upp. 😉

  Har också samma problem med ryggen, blev bättre med första när jag slapp bära så mkt. Nu är jag där igen, men det går ju inte att låta bli att bära sötisarna. Håller tummarna för dig!

  Ha en fin helg!

 2. Nina skriver:

  Benetton är en butik man ofta glömmer bort! Köpte mycket till mina därifrån när dom var mindre, men har nog inte ens varit inne i butiken sen dom öppnade där ; )

  kram!

 3. Anna skriver:

  Har frågat förut så nu ber jag om ursäkt om jag blir tjatig! 🙂
  Varifrån kommer Maxines utsöta mössa? 🙂

  Med vänlig hälsning, Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida