Känslan av lena tänder…

Nu har ju öppna förskolan jul- och nyårsstängt så då måste vi ju hitta något annat alternativ till lek utöver vardagsrummet (leksaker uppåt väggarna-rummet).
Jag och Maxine mötte upp fina Amanda och hennes dotter Ava och gick till Junibacken. Tjejerna hade superkul!

20131216-184647.jpg

Och så har jag tagit bort tandställningen!

20131216-184742.jpg

6 kommentarer

6 kommentarer till Känslan av lena tänder…

 1. Har också funderat på tandställning, önskar att jag fått det som tonåring, men mitt bett var visst inget fel på även om tänderna var lite snea. Jättefint resultat!!

 2. n skriver:

  Wow vilket leende! Men jäklar vad snabbt det gick?! Vad hade du för supertandställning? 😉

 3. Hanna Ljung skriver:

  Hej Sophie,

  Jag är jättenyfiken på din upplevelse av tandställningen. Är inte många vuxna som har erfarenheten och kan berätta. Det kändes som att du hade din relativt kort? Hur ofta var du tvungen att gå till tandläkaren (antar att det är perfekt när man är mammaledig och har tiden..) Hade du en vanlig och vad ungefär blev kostnaden i slutändan? Vet att du kanske inte vill skriva det här i bloggen men tycker det är svårt att skaffa sig en uppfattning i förväg i och med att man inte betalar fast pris.

  Hoppas du har möjlighet att berätta lite mer, Det ser jättefint ut!

  MVH

  • sophierosensvard skriver:

   Hej!

   Är så glad att jag tog beslutet att fixa mina tänder/bett. Dyrt som tusan men helt klart den bästa investeringen jag gjort! Nu har jag ju ett ”million dollar smile” och då känns 50 000 som en bra investering.:)
   Min tandreglerare Hans Westergren är verkligen en av de bästa och har gjort mina dryga 7 månader med tandställning som en dans på rosor!
   Kan varmt rekommendera honom!

   Kram

 4. Sandra skriver:

  Men, alltså… SÅ avundsjuk! Väldigt fint resultat, det man kan se av bilden 🙂
  Jag kommenterade även när tandställningen sattes in, att det är min stora önskan: att VÅGA ta steget och skaffa tandställning. Men det känns som det har gått fort? Hur länge hade du tandställning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *