Modell-hunden i scarf

Melvin vägrar bära kläder såhär på ”vintern” men likväl så
fryser han ju så idag fick han låna min halsduk!

20131220-144939.jpg Värsta modell-posen! Tror han kände sig väldigt
”fashion” 🙂

20131220-145026.jpg Maxine tyckte Melvin såg mest rolig ut 😉

Min vän Jacob knäppte denna fina bild på oss när vi sprang på varann!

20131220-150616.jpg

8 kommentarer

8 kommentarer till Modell-hunden i scarf

 1. Eva skriver:

  Superbra med en vagn som funkar för många olika saker! Funkar den lika bra som Buffalon på grusväg tycker du? Letar själv efter en vagn som är lite mer allround. Är sitsen lika bra som på Bugaboon? Är den något mindre ihopfälld? Supersnygg är den i vart fall!

 2. Eva skriver:

  Poängen med många barnvagnar är ju att man har en vagn för varje tillfälle. När barnet är runt ett år utnyttjar man ju vagnen till max dessutom! När man har äldre barn som jag har så har man helt plötsligt inte användning för vagnen länge, men de första två åren hade vi sammanlagt 8 vagnar varav som mest 5 stycken hemma. Helt underbart att kunna välja en för varje tillfälle och behov. Återigen är det märkligt hur detta kan sticka i ögonen på folk. Berätta gärna vad du tycker om dina vagnar!

 3. Mirand skriver:

  Alltså, jag fattar inte poängen med att ha haft 5 olika barnvagnar till ett barn som knappt fyllt 1 år. Varför väljer du att bidra till sån konsumtion? Du kommer antagligen skriva att detta inte berör mig etc. etc. Men jag som läsare kan inte blunda för vilken livsstil du framhäver (ca. 35 000 kr på barnvagnar). Undra om det är en ”status-grej” eller bara bortskämd-kvinna-från-östermalm-som-FÅR-ALLT-hon-pekar-på? Nyfiken på om ditt barn kommer att växa upp med detta förhållningssättet!!

  • sophierosensvard skriver:

   Men du. Att jag väljer att sälja en vagn för att kunna köpa en annan som jag tycker bättre om och där min dotter är ännu närmre mig än tidigare är väl knappast bortskämt? För att förtydliga så har jag alltså sålt min bugaboo vagn för att köpa denna Stokke vagn. Hade aldrig haft råd annars! Så sluta anta saker och ting utan att ta reda på mer info först.

 4. Sandra skriver:

  Gulligt! Berätta mer om vagnarna! Har själv haft en sådan Stokke, gillade den massor men tyckte att den var tung att häva (upp på bussen och över trottoarer när barnet låg i liggläge så jag bytte till en Bee. En vagnrescension av dig vore roligt!

  • sophierosensvard skriver:

   Jag gillar verkligen Stokkevagnen då det är den vagnen där Maxine är allra närmast mig i! Något som är väldigt viktigt för mig och för henne! Sedan är den snygg också! Och har massa smarta tillbehör. Enkel att hantera. Lite stum i dämpningen kanske men annars bäst sv de jag testat hittills!

 5. MissM skriver:

  Fina ni är :-). Hur många barnvagnar har Maxine, och vilken är ni mest nöjd med?

  • sophierosensvard skriver:

   Hej!
   jag sålde min bugaboo Buffalo för att kunna köpa denna Stokke Crusi. Sedan har vi även en Elodie Details paraplyvagn och en Bugaboo Bee. Är mest nöjd med Stokke vagnen som all round vagn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida