Blandad kompott!

Både igår och idag har vädret varit superkonstigt. Moln, blåst, regn och kalla vindar ena stunden för att sedan spricka upp i strålande solsken och klarblå himmel. Och så håller det på, från den ena kvarten till den andra så vi springer fram och tillbaka mellan solstolarna och våra rum 😉 Börjar känna av en viss hemlängtan nu så det ska faktiskt bli lite skönt att lämna imorgon och förhoppningsvis komma hem till ett mindre schizofrent väder.

20140118-143704.jpg
Maxine tycker inte om att vara inne på rummet, vilket hon tydligt markerar med att sätta på sig sina armpuffar 😉

Idag körde jag mitt tredje pass i Idas Running Challenge #wargrun. Det var ett bra pass och jag känner att konditionen är påväg tillbaka till sitt rätta jag!

20140118-143841.jpg

2 kommentarer

2 kommentarer till Blandad kompott!

 1. Anette skriver:

  Hej, hur är celine skateskorna i storlek? ifall man drar 37 på converse kan man ha 37 på dom då? får för mig att det är små i storleken…
  kram

 2. Lia Svensson skriver:

  HEJ! Jag tycker du är så fin <3
  JAG VILL TIPSA OM VART JAG FYNDAR MÄRKESVAROR SUPERBILLIGT! !!!!!!!!
  T.EX. ODD MOLLY, SKOR, SMYCKEN, BARN, INREDNING …..M.M
  http://campadre.se/tipsa/7817. Även denna sida har jag tjänat tusentalskronor genom att handla på internet genom denna sida (tex på nelly, apollo mm) http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=302794

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *